Mikor tudja az ember, hogy önmagát adja?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy érdekes dolog, hogy mikor adja magát az ember igazán? Pl. találkozok egy csajjal és honnan tudom magamról, hogy akkor a valódi énemet adom és nem csak megjátszom magam valamilyen szerep szerint. Honnan tudja az ember, hogy az igazi énjét mutatja? 18f2013. júl. 27. 18:51
1/7 anonim válasza:
ehhez ismerned kell magad,ha valóban ismered magad akkor ez nem kérdés.
2/7 anonim válasza:
És azt honnan tudod, hogy nem csak a mátrixban élünk? Sehonnan, ilyen hülye filozofikus kérdéseket felesleges feltenni fiatalon.
3/7 anonim válasza:
egyszerűen nem hazudsz semmit magaddal kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
Ez igazából rizs. Minden körülmények között szerepet játszunk. Máshogy viselkedsz anyáddal, és máshogy a haverokkal. Ha csajod lenne, vele megint másképp viselkednél. A lényeg az lenne, hogy ne próbálj SZÁNDÉKOSAN és NAGYON másnak látszani, mint ami vagy. Ne próbálj olyannak látszani, amiről azt gondolod, hogy ő úgy jobban szeretne, hagyd, hogy maga alkosson véleményt rólad.
5/7 anonim válasza:
Próbáld magad kicsit "kívülről" figyelni, és rá fogsz jönni. Én ezt szoktam. És csak azokat az embereket értékelem igazán, akiknek nem játszok szerepet, akik mellett tudok önmagam lenni. Mert ez nagyban a partneren múlik...
6/7 anonim válasza:
3-5! igazuk van
szelektálás nélkül legyél egyforma, én ilyen vagyok, ha olyan a fogadó fél, egyből lehet tudni, mert jót lehet vele dumálni, nekem ez mindig bejött
7/7 anonim válasza:
amikor nem azon agyalsz hogy vajon mikor adod önmagad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!