Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez miért van? Főként a nők...

Ez miért van? Főként a nők válaszára vagyok kíváncsi és kérlek titeket kíméljetek a bunkó megjegyzésekkel.

Figyelt kérdés
1-2 évvel ezelőtt elég népszerű pasi voltam nők terén, nem nagy képűségből mondom.. kedves udvarias voltam akkor is és most is az vagyok. Volt is egy 3 éves kapcsolatom, gyönyörű barátnőm volt és minden nő kóslatott utánam elakartak csábítani, szerelmeket vallottak. 2 évvel ezelőtt szakított velem a lány egy másik pasiért... Azóta nincs barátnőm és egyszerűen nem is érdeklem már a nőket.. észre sem vesznek. Pedig udvarias, kedves vagyok ugyan az vagyok csak azóta tanulok harcművészetet és mikor az energiám, időm úgy engedi akkor erősítek, gyúrok is. Ha a fejem tetejére állok akkor sem figyelnek fel rám. Ez miért van?
2013. júl. 27. 12:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

„Hát figyelj, szerintem nézz jobban körül, mert tuti, hogy valakik epekednek érted.

Sok szép nő van, de férfiból annál kevesebb.

max. azt hiszik, hogy nem kaphatnak meg, mert annyira jól nézel ki.

Nőben én sem vagyok rossz, de mivel annyi szép nő van, ha meglátok egy szép férfit, csak sóhajtok, aztán továbbmegyek. Szerintem sokan így lehetnek ezzel.”

Kb. ugyannyi jóképű férfi van, mint szép nő. A különbség annyi, h a magyar átlag nők feltolják a mellüket, magukra kennek 10 kg sminket, formagatya „ push up melltartó, és máris „ jó nőnek” számítanak. Nem, ezektől nem lesztek szépek. A magyar nők meg semmivel sem szebbek, mint mondjuk az angol, német nők, egyszerűen csak kihívóbban öltöznek, és beképzeltebbek. Pl. a magyar nők a férfiak 80%át rondának tartja, ami röhej. Szóval átlag nő ezektől máris szépnek számít, míg férfinak edzeni kell keményen és megfelelően táplálkozni.

„Tudod, milyen ritkaság a jótestű férfi?

Tele van gyúrósokkal az ország, szóval ezen csodálkozom.”

Igen, ritka a jó testű férfi, pont annyira, mint a sportos alkatú nő. Itt visszautalnék arra, amit már írtam. Nőként push up melltartóval, formagatyában könnyű jó alakúnak lenni. Egyébként meg én sokkal több izmos férfit látok, mint sportos nőt.

Kérdező, az a baj,h pont nőktől vársz választ, mikor ők 90%-ban hazudoznak és mellébeszélnek, és általában a saját működésükkel sincsenek tisztában .Az egyik női hozzászóló majdnem értelmeset írt. Ne panaszkodj és ne legyél negatív. Egy nőt nem érdekelnek a férfi érzelmei sem nyafogása. Ha ilyeneket csinálsz, lúzer/ barát kategóriában landolsz és a szexuális vonzerőd nulla lesz. De elmagyarázom neked. A kisugárzás egy baromság, annyit jelent,h nem vagy eléggé jóképű vagy bunkó alfahím típus. A nők ezt persze vagy tagadják vagy a bunkó és állat viselkedést határozottnak hívják. Pl. ahogy csináltattam tetoválást és felszedtem 7-8 izmot., máris sokkal népszerűbb lettem a nők körében, mert rosszfiúsabb, alfahímesebb lettem. És még csak jóképű sem vagyok. A legtöbb nő egyszerű, mint a faék, elég ha felszedsz némi izmot és magabiztosan (bunkó módon) viselkedsz. Az pedig alapszabály,h csajozás témában nem kérsz tanácsot nőktől.

2013. júl. 28. 18:05
 22/23 anonim ***** válasza:

bár így lenne, hogy annyi jóképű férfi lenne, mint szép nő. de legyen mondjuk feleannyi.

olyan boldog lennék :D

2013. júl. 28. 23:26
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a válaszokat!

Hát most erre mit mondjak.. igazad van.. :) :)

2013. júl. 29. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!