Ez miért van? Főként a nők válaszára vagyok kíváncsi és kérlek titeket kíméljetek a bunkó megjegyzésekkel.
Figyelt kérdés
1-2 évvel ezelőtt elég népszerű pasi voltam nők terén, nem nagy képűségből mondom.. kedves udvarias voltam akkor is és most is az vagyok. Volt is egy 3 éves kapcsolatom, gyönyörű barátnőm volt és minden nő kóslatott utánam elakartak csábítani, szerelmeket vallottak. 2 évvel ezelőtt szakított velem a lány egy másik pasiért... Azóta nincs barátnőm és egyszerűen nem is érdeklem már a nőket.. észre sem vesznek. Pedig udvarias, kedves vagyok ugyan az vagyok csak azóta tanulok harcművészetet és mikor az energiám, időm úgy engedi akkor erősítek, gyúrok is. Ha a fejem tetejére állok akkor sem figyelnek fel rám. Ez miért van?2013. júl. 27. 12:05
11/23 anonim válasza:
Nem, szerintem sörhasú, kopaszodó, tokás férfiakkal van tele az ország.
12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.
Nananana én is kopasz vagyok :P :D
2013. júl. 27. 12:35
13/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kopaszodó helyett kopaszt olvastam :D
2013. júl. 27. 12:37
14/23 anonim válasza:
Ezt a negatív hozzáállást kell eldobni (minden csinos csaj bunkókkal van, ha a fejem tetejére állok, akkor se kellek nekik), és akkor jönni fognak a csajok. Ennél sokkal jobb hozzáállás, hogy adom magam, akinek ez nem kell, az hülye és pont. Valószínűleg arról lehet szó, hogy egy gyönyörű nő mellett sugárzó volt a magabiztosságod, most ezt meg kell tanulni egyedül is felépíteni.
15/23 A kérdező kommentje:
De miért van az, hogy amikor jó kedvemben vagyok, elhitetem magammal, hogy igen is érek valamit és megtudom fogni azt akit akarok, akkor sem sikerül.. Ha sokszor letörik az ember szárnyát akkor nem tud olyan bizalommal fordulni már a nőkhnöz... Pedig ha egy nő társaságában vagyok akkor mindig arra törekszem, hogy minnél többet nevessen és minnél több jót fedezzen fel bennem. Még sem sikerül.
2013. júl. 27. 13:09
16/23 anonim válasza:
Nem szabad feladni, ennyi a titka. Szerinted Edison hány működésképtelen dolgot eszkábált össze, mire feltalálta az izzót? Nem egyet meg kettőt, hanem sok ezret.
A szárnyletörés szöveg csak kifogás. Ezeket sürgősen felejtsd el, ha valamit el akarsz érni az életben.
17/23 A kérdező kommentje:
Értettem!! :)
2013. júl. 27. 22:41
18/23 anonim válasza:
Nah, az ilyen kérdezőket szeretem :)
19/23 anonim válasza:
Penelopé, nem vagy te valami rendvédelmi testületnek a tagja? :D
20/23 anonim válasza:
Nem, de feketeöves mester vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!