Ez miért van? Főként a nők válaszára vagyok kíváncsi és kérlek titeket kíméljetek a bunkó megjegyzésekkel.
Az izgalmasabb, amit nem kaphatnak meg?
BTW azt nem írtad, hogy te kezdeményezel-e.
nemolvastam végig de:
annyi van, hogy mivel nincs csajod, oda az önbizalamad, a magabiztosságod, és a kisugárzásod.
a nők ezeket marhára megérzik!
ha lánnyal vagy, ezek megvannak benned, és a tiltott gyülölcs mindig édesebb.
így hogy szingli vagy, nemvagy tiltott, oda ezek a pozítiv dolgaid, és sakkot kaptál.
nemtudsz mást tenni mint tovább keresed a csajokat, és esetleg beéred egy átlagos lánnyal, nemcsak a legszebbekjeire hajtasz.
Anas penelope válasza:
Igen én szoktam kezdeményezni :)
ha jó a tested meg jóképű vagy, akkor tuti felfigyelnek rád, csak nem veszed észre a negatív beállítottságod miatt.
Tudod, milyen ritkaság a jótestű férfi?
Tudod, milyen ritkaság a jótestű férfi?
Tele van gyúrósokkal az ország, szóval ezen csodálkozom.
Hát figyelj, szerintem nézz jobban körül, mert tuti, hogy valakik epekednek érted.
Sok szép nő van, de férfiból annál kevesebb.
max. azt hiszik, hogy nem kaphatnak meg, mert annyira jól nézel ki.
Nőben én sem vagyok rossz, de mivel annyi szép nő van, ha meglátok egy szép férfit, csak sóhajtok, aztán továbbmegyek. Szerintem sokan így lehetnek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!