Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez miért van? Főként a nők...

Ez miért van? Főként a nők válaszára vagyok kíváncsi és kérlek titeket kíméljetek a bunkó megjegyzésekkel.

Figyelt kérdés
1-2 évvel ezelőtt elég népszerű pasi voltam nők terén, nem nagy képűségből mondom.. kedves udvarias voltam akkor is és most is az vagyok. Volt is egy 3 éves kapcsolatom, gyönyörű barátnőm volt és minden nő kóslatott utánam elakartak csábítani, szerelmeket vallottak. 2 évvel ezelőtt szakított velem a lány egy másik pasiért... Azóta nincs barátnőm és egyszerűen nem is érdeklem már a nőket.. észre sem vesznek. Pedig udvarias, kedves vagyok ugyan az vagyok csak azóta tanulok harcművészetet és mikor az energiám, időm úgy engedi akkor erősítek, gyúrok is. Ha a fejem tetejére állok akkor sem figyelnek fel rám. Ez miért van?
2013. júl. 27. 12:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
fiu vagyok,de nálam is ez van,ezért irok,nem tudom miért van ,egyszerüen csak 1x fent 1x lent,vannak idöszakok amikor évekig nem megy a dolog,most nálam sem megy már vagy 2éve sajnos
2013. júl. 27. 12:07
 2/23 anonim ***** válasza:
valószínű h a kisugárzásod változott.legalábbis én elsőként erre gondolnék
2013. júl. 27. 12:07
 3/23 anonim ***** válasza:

Az izgalmasabb, amit nem kaphatnak meg?

BTW azt nem írtad, hogy te kezdeményezel-e.

2013. júl. 27. 12:09
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

nemolvastam végig de:

annyi van, hogy mivel nincs csajod, oda az önbizalamad, a magabiztosságod, és a kisugárzásod.

a nők ezeket marhára megérzik!

ha lánnyal vagy, ezek megvannak benned, és a tiltott gyülölcs mindig édesebb.

így hogy szingli vagy, nemvagy tiltott, oda ezek a pozítiv dolgaid, és sakkot kaptál.

nemtudsz mást tenni mint tovább keresed a csajokat, és esetleg beéred egy átlagos lánnyal, nemcsak a legszebbekjeire hajtasz.

2013. júl. 27. 12:10
 5/23 A kérdező kommentje:
Igen kicsit negatívabb vagyok azóta... Körbe nézek és a nők 90%-a a bunkóbbnál bunkóbb emberekkel vannak, akik verik őket, megalázzák és megcsalják... :/ Nem értem.. Köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 27. 12:14
 6/23 A kérdező kommentje:

Anas penelope válasza:

Igen én szoktam kezdeményezni :)

2013. júl. 27. 12:17
 7/23 anonim ***** válasza:

ha jó a tested meg jóképű vagy, akkor tuti felfigyelnek rád, csak nem veszed észre a negatív beállítottságod miatt.

Tudod, milyen ritkaság a jótestű férfi?

2013. júl. 27. 12:22
 8/23 A kérdező kommentje:
Igyekszem a kinézetemre adni :) A másik jó tulajdonságom, hogy erős empátiám van :) Ha akarnék se tudnék embereket bántani se lelkileg se testileg :)
2013. júl. 27. 12:25
 9/23 anonim ***** válasza:

Tudod, milyen ritkaság a jótestű férfi?

Tele van gyúrósokkal az ország, szóval ezen csodálkozom.

2013. júl. 27. 12:26
 10/23 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, szerintem nézz jobban körül, mert tuti, hogy valakik epekednek érted.

Sok szép nő van, de férfiból annál kevesebb.

max. azt hiszik, hogy nem kaphatnak meg, mert annyira jól nézel ki.

Nőben én sem vagyok rossz, de mivel annyi szép nő van, ha meglátok egy szép férfit, csak sóhajtok, aztán továbbmegyek. Szerintem sokan így lehetnek ezzel.

2013. júl. 27. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!