Lányok mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik imádják irányítgatni, utasítani a lányokat?
Figyelt kérdés
Imádom, ha egy lány úgy ugrál, ahogy én fütyülök, ha azt teszi, amit parancsolok neki, rengeteg felszólító igét hasznnálok és úgy tapasztalom, hogy a legtöbb lány igényli is, hogy én mondjam meg neki mit tegyen. Én meg senki kedvéért nem változnék papucs nyomingerré, akinek nem vagyok így jó az mehet. :D2013. júl. 26. 23:51
1/9 anonim válasza:
De te a papucs nyomingereket szereted?
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs rá szükségem.
De azok a lányok, akik rád buknak, biztos ilyenek. Nem arról van szó, hogy papucs hiányom van: egyszerűen van saját életem, tudok egyedül döntéseket hozzá, nem kell nekem parancsolgatni.
3/9 anonim válasza:
Akkor találj olyat, aki ezt szereti, én (és a legtöbb nő) az ilyen férfit úgy hívjuk: az a s...ggfej ex
4/9 anonim válasza:
csak akkor fog ugrálni, ha nagyon odáig lesz téged, és nem szeret, hanem imád
5/9 anonim válasza:
igen, meg ha olyan buta, hogy nincs önálló gondolata, hanem irányítani kell, mert ezt igényli.
7/9 anonim válasza:
Ezt általában a fiatal, rózsaszín ködben úszó lányok tűrik, de ők is csak egy ideig. Ha elmúlik a nagy szerelem, akkor lelépnek.
8/9 anonim válasza:
3-as: azért ahhoz járni kell vele, hogy ex legyen :D
9/9 anonim válasza:
Szeretem a határozott, magabiztos férfit, aki egyenrangúként kezel, és nem ilyen bunkó mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!