Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbikos vagyok. Ezért komolyan már vissza is kell utasítani?
21 éves lány vagyok, Jobbikos. Ez csak azért lényeges, mert akárhányszor komolyabbra fordult volna a dolog bárkivel és elmondtam ezt, onnantól megváltozott minden. Már nem voltam olyan érdekes, nem keresték a társaságomat, végül megszakadt a kapcsolat.
A legutóbbi 3 pasi legalábbis ezt tette, inkább lelépett.
De miért? Miért baj az, hogy hiszek valamiben? Talán meg kellene hazudtolnom a saját nézeteimet, csak azért, hogy legyen valakim?
engem azért koptatott le lány, mert liberális vagyok, ő meg nem az... :-)
tulajdonképpen, úgysem működne hosszútávon.
Abban a pillanatban, hoyg kiirdod egy párt nevét akkor az már politikai kérdés. A fiúk is a politikai nézetedért nem akarnak veled kapcsolatot. Igazából én nem kritizálom a pártodat (ebben a rovatban amugy igen) de a srácok ezzel azt fejezik ki, hogy marhára nem értenek egyet veled. Ez igazából nem a te hibád és nem is a srácok hibája. Hogy kinek a hibája az tényleg már nem ebbe a rovatba tartozik.
Jut eszembe hallgasd meg ezt a zenét
Most nyilván ha egy ellentétes politikai nézetű embernek mondod, hogy Jobbikos vagy, nem lesz jó pont.
Gondolom Neked se tetszene, ha a pasi megmondaná, hogy ő bizony kommunista.
Szerintem ez ennyi, nem kell ebbe többet látni.
26/F
Egyébként meg szerintem sem politikai kérdés. Ha mondjuk azt kérdezem, hogy - a csillagászat a hobbim, amikor ezt megtudta a pasim, nem akart többet velem randizni, miért - azt sem a "tudományok" kategóriába raknám, pedig kiírtam, hogy "csillagászat". :D
Nem az volt a kérés, hogy miért nem szereti valaki a nevezett pártot, hanem az, hogy miért befolyásolja ez a párkapcsolatot.
ez durva, én is Jobbikos vagyok, ráadásul elég aktívan egyik alapszervezetben, de ilyen még nem volt.. mondjuk lehet azért mert elsősorban olyan körökben ismerkedek ahol szintén ilyen nézetű emberek vannak (Klub64, fociszurkolók, én is szurkoló vagyok, stb)lehet neked is ilyen helyeken kellene keresgélni.
de azzal egyetértek, hogy aki emiatt visszautasít az nem éri meg h bánkódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!