Mondhatom azt neki, hogy ha nem szeretne velem találkozni inkább mondja meg azt, legyen őszinte?
Figyelt kérdés
Vagy elijesztem így? Van egy fiú akivel eddig 2x találkoztam, utána nekem nem volt jó most neki nem, és nagyon úgy néz ki, hogy megint neki nem lesz jó (jövő héten találkoznánk elméletileg és azt mondta most h nem tudja még mikor jó majd szól.Egyébként írunk naponta egymásnak h mit csinálunk, de csak ennyi. És volt már csók is a második randin (meg egy kicsi tapi :)). Csak mostanában ritkán találkoztunk2013. júl. 26. 11:07
1/1 anonim válasza:
Szerintem várni a legjobb az ilyennel. Úgyis kiforrja magát mi lesz belőle. lehet ha megkérded tőle zavarba jön. Várd meg még ő ajánl alkalmat. Kéresd magad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!