Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, h egy srác csak...

Lehetséges, h egy srác csak azért nem ír, mert nem tudja még, mikor ér rá találkozni?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút. Párszor beszélgettünk facebookon. Ő mondta,hogy találkozzunk,de én nem értem rá pont,ezért mondtam,h találkozzunk máskor. Azt írta,h majd megbeszéljük. Azóta nem írt még. Én írtam neki egyszer,de pont le kellett lépnie... Szerintetek lehetséges,h csak azért nem ír,mert még nem tudja,mikor ér rá találkozni (mert dolgozik elég sokat)? Vagy ez csak önámítás?:D Talált egy másik lányt pár nap alatt? De ő akart velem találkozni,úgyhogy nem értem...

19/L

2013. júl. 24. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet nincs kedve játszadozni, egyszer felkért, nem mentél... máskor nem fog.
2013. júl. 24. 12:54
 2/5 anonim válasza:
Egyszer már leráztad. Miről beszélünk?
2013. júl. 24. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem esett neki jól, hogy nem értél rá.

Akkor kellett volna mondanod, hogy most nem érek rá, bocsi, de holnap már jó (vagy még akkor megbeszélni egy másik időpontot).

Így most már eléggé valószínű, hogy nem fog többször kérni randit.

2013. júl. 24. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én is utálom, ha egy csaj szórakozik velem és lekoptat. Most is van egy csaj, akivel meg is beszéltem a talit és b szott eljönni. -.-
2013. júl. 24. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Én még akkor szóltam neki,h nem érek rá,mikor elhívott. De mindegy,köszi a válaszokat,most már kiderült,hogy jól gondoltam. Tényleg azért nem írt,mert nem tudta,hogyan ér rá. Ma úgy írt rám,hogy ráérek-e szombaton:))
2013. júl. 25. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!