Nyomuljak, vagy várjam hogy ő hívjon el újra találkozni?
2 hete megismertem egy srácot. Azóta beszélgetünk facen. Ő kezdeményezett,de mostanában inkább én keresem őt. Ettől még ő ugyanolyan kedves és érdeklődő,csak úgy érzem,h több csajjal beszélget így,és közülünk lesz valaki a befutó.:D Végülis megteheti,mert jó pasi,és van egy kisebb hírneve a környéken,mert tehetséges. De én lennék neki a legtökéletesebb.:D És ezt szeretném bebizonyítani neki,de ehhez találkoznunk kéne. Már elhívott találkozni,de pont nem volt jó az időpont,ezért mondtam,h beszéljünk meg egy új találkozót,azt mondta,majd megbeszéljük,de azóta sem mondott új időpontot. És mivel mostanában kevéssé keres engem,félek h egy másik csaj leemeli a kezemről.:D Szerintetek nyomuljak? Megkérdezzem,mi lesz a találkozónkkal? Vagy maradjak a háttérben,várjam hogy a fiú keressen?
20/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!