Csajok, milyen pasik számítanak helyesnek?
Figyelt kérdés
van vmi amit kitudtok emelni és jellemző minden helyes pasira?2013. júl. 25. 15:34
2/7 anonim válasza:
nekem, nem, abszolút kisugárzástól függ, hogy ki tetszik. tetszett már szőke, kék szemű, izom pacsirta is, meg egy kicsit mackós, barna hajú, barna szemű pali is.
3/7 anonim válasza:
Persze jóképű legyen nekem az arc számít és magasság...
De az sem hátrány ha ráadásul sportos
4/7 anonim válasza:
Nem tudok semmit sem kiemelni ami jellemző minden SZÁMOMRA jóképű férfira. Van, hogy nálam magasabb tetszik meg, van, hogy alacsonyabb. Van, hogy barna hajú, van, hogy vörös... és még lehetne sorolni. Egyszerűen csak a kisugárzás számít. Vagy megfog valami az illetőben vagy sem, ennyi.
5/7 anonim válasza:
Vidám mosoly (ápolt fogakkal), szép bör
Nekem ez a 2 nagyon fontos
persze nem csak ezek számítanak
Inkább az, hogy legyen sportos :D
Ja és imádom a rövid tüsi hajat :D
6/7 A kérdező kommentje:
És ha nem sportol akkor már nem "helyes"? :D
2013. júl. 25. 20:20
7/7 anonim válasza:
aki nem kérdez ilyen okosakat?kedves,mosolygós kb ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!