Miért kellett így induljon ez a reggel?
Figyelt kérdés
Olyan kisugárzása volt annak a lánynak,aki leült ma reggel mellém a Metrón,hogy hiába rá sem néztem,csak hallgattam közben a kezét,azt hittem kiugrik a szívem a helyéből.Brutális volt,de komolyan.Csak néha kapta el a szemem a kék felsőjét,a farmerját,a kis szandiját,ahogy a haját igazgatta és olvasta az újságot,de vmi elementáris erővel hatott rám.Így indult ez a reggel:)Köszönöm a Hölgynek:)2013. júl. 25. 07:45
11/24 A kérdező kommentje:
Ja épp a Metro közepén majd megreszelem,miközben időre megyek a melóhelyemre:)
2013. júl. 25. 08:16
12/24 poet1 válasza:
Miért úgy indult a reggel hogy ilyen baromságokat kell találnom ezen az oldalon?? :)
13/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy neked ez egy baromság.
2013. júl. 25. 08:19
14/24 anonim válasza:
szerintem itt senki nem kíváncsi hogy indult a reggeled...
15/24 A kérdező kommentje:
Tudom,itt senki semmire sem kíváncsi,de mégis sokan lógnak itt:)
2013. júl. 25. 08:31
16/24 anonim válasza:
Én örülök hogy ilyen csodás élménnyel indult a napod!;) Ezek színesebbé teszik a hétköznapokat! Engem tegnap este ért hasonló dolog, utána csak úgy röpködtem órákig és mosolyogtam mindenen, mint a vadalma!:D
Olyan jó hogy a fiúk is átélnek ilyet! Ez arra vall, hogy érzékenyen reagálsz a körülötted zajló dolgokra és ez nagyon szimpatikus! Élvezd ki ezeket a pillanatokat!:)
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív megnyilvánulást és elnézést mindenkitől azért,hogy ez is jólesik.
Hát tényleg nem volt semmi mindezt átélni.:)
2013. júl. 25. 08:34
18/24 anonim válasza:
Miért kérdezted meg a nevét/kérted el a számát?
19/24 A kérdező kommentje:
Mert hülye voltam,de nagyon és utólag már könnyű okoskodni:)
2013. júl. 25. 08:48
20/24 anonim válasza:
És most jobb, hogy egy hétig csak ő fog járni a fejedben pedig a nevét vagy számát sem tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!