Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kellett így induljon ez...

Miért kellett így induljon ez a reggel?

Figyelt kérdés
Olyan kisugárzása volt annak a lánynak,aki leült ma reggel mellém a Metrón,hogy hiába rá sem néztem,csak hallgattam közben a kezét,azt hittem kiugrik a szívem a helyéből.Brutális volt,de komolyan.Csak néha kapta el a szemem a kék felsőjét,a farmerját,a kis szandiját,ahogy a haját igazgatta és olvasta az újságot,de vmi elementáris erővel hatott rám.Így indult ez a reggel:)Köszönöm a Hölgynek:)
2013. júl. 25. 07:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ja épp a Metro közepén majd megreszelem,miközben időre megyek a melóhelyemre:)
2013. júl. 25. 08:16
 12/24 poet1 válasza:
Miért úgy indult a reggel hogy ilyen baromságokat kell találnom ezen az oldalon?? :)
2013. júl. 25. 08:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy neked ez egy baromság.
2013. júl. 25. 08:19
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem itt senki nem kíváncsi hogy indult a reggeled...
2013. júl. 25. 08:30
 15/24 A kérdező kommentje:
Tudom,itt senki semmire sem kíváncsi,de mégis sokan lógnak itt:)
2013. júl. 25. 08:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Én örülök hogy ilyen csodás élménnyel indult a napod!;) Ezek színesebbé teszik a hétköznapokat! Engem tegnap este ért hasonló dolog, utána csak úgy röpködtem órákig és mosolyogtam mindenen, mint a vadalma!:D

Olyan jó hogy a fiúk is átélnek ilyet! Ez arra vall, hogy érzékenyen reagálsz a körülötted zajló dolgokra és ez nagyon szimpatikus! Élvezd ki ezeket a pillanatokat!:)

2013. júl. 25. 08:32
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív megnyilvánulást és elnézést mindenkitől azért,hogy ez is jólesik.

Hát tényleg nem volt semmi mindezt átélni.:)

2013. júl. 25. 08:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért kérdezted meg a nevét/kérted el a számát?
2013. júl. 25. 08:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Mert hülye voltam,de nagyon és utólag már könnyű okoskodni:)
2013. júl. 25. 08:48
 20/24 anonim ***** válasza:
És most jobb, hogy egy hétig csak ő fog járni a fejedben pedig a nevét vagy számát sem tudod?
2013. júl. 25. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!