Miért kellett így induljon ez a reggel?
Figyelt kérdés
Olyan kisugárzása volt annak a lánynak,aki leült ma reggel mellém a Metrón,hogy hiába rá sem néztem,csak hallgattam közben a kezét,azt hittem kiugrik a szívem a helyéből.Brutális volt,de komolyan.Csak néha kapta el a szemem a kék felsőjét,a farmerját,a kis szandiját,ahogy a haját igazgatta és olvasta az újságot,de vmi elementáris erővel hatott rám.Így indult ez a reggel:)Köszönöm a Hölgynek:)2013. júl. 25. 07:45
1/24 anonim válasza:
Én azt köszönöm hogy korán reggel ásnom kellett árkot és délután meg meló a 32 fokban megint
2/24 A kérdező kommentje:
Hát ja,kinek hogy indul a napja:) Mondjuk én is épp a munkába tartottam,igaz én nem árkot ásom és nem is a 32 fokban,de volt mikor én is hasonlót csináltam,vagy volt hogy télen a mínuszba töltöttem a napom,senkit sem érdekelt:)
2013. júl. 25. 07:49
3/24 anonim válasza:
Ha már férfi vagy, akkor legyél is férfi, és ne nyomd az ostoba "kisugárzás" dumát. Az a csaj tetszett neked, egyenes ember ezt így mondja.
4/24 anonim válasza:
Legalább valakinek jól indult. :D
5/24 A kérdező kommentje:
Nem is írtam,hogy nem tetszett,sőt.Elnézést kedves férfitársaim,ha evvel bárkinek is rossz pillanatot okoztam,vagy belegyalogoltam a lelkületébe.
2013. júl. 25. 07:50
6/24 Amélia:) válasza:
"csak hallgattam közben a kezét"
mi van????:D
7/24 A kérdező kommentje:
Hallgattam a zenét,még nagyon korán van,nem is aludtam vmi jól:)
2013. júl. 25. 07:58
9/24 A kérdező kommentje:
Miért lennék bzi?Nem is tudtam,hogy csak lányoknak,nőknek lehetnek érzéseik.Ha figyeltél volna én pasi vagyok és egy lány volt ilyen hatással a reggel útközben.Akkor hogy is lehetnék bzi?
2013. júl. 25. 08:07
10/24 anonim válasza:
Úgy, hogy meg kellett volna reszelned. Mire vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!