Ha a pasi csak barátságot akar a lánnyal annak általában mi az oka?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, padtársak vagyunk, saját bevallása szerint egyedül engem bír igazán a suliból, szokott hívni bulikba. De mindezt abszolút csak barátilag, mint lányt szándékosan nem vesz észre. Más csajokról gyakran mond véleményt, kritikát, rólam soha, sőt nagyon igyekszik hogy nehogy véletlenül rólam is kicsússzon valami a száján. Emellett gyakran direkt idegesít, elveszi a cuccaimat, húzza a hajamat néha már az oviban érzem magam miatta, de azért bírom. Mindenki szerint tetszem neki, sokszor hangosan meg is jegyzik, olyankor úgy tesz, mintha nem hallaná. Nem tudom, hogy most csak nagyon félős vagy nem is tetszem neki. Ő alapból elég visszahúzódó, nem valami társasági ember, én ellenben népszerű vagyok, és gyakran vagyok középpontban. Lehet hogy emiatt nem mer lépni. A külsőmmel nem hinném hogy baja lenne, nem vagyok ronda, sőt. Szerintetek létezik, hogy egy fiúnak egy lány tetsszen külsőre, bírja mint embert, de nem akar vele összejönni? Ő 18f, én 17l.2013. júl. 24. 21:42
11/11 anonim válasza:
Ha egy fiú nagyon akar egy lányt, akkor az próbálkozik, előbb vagy utóbb...azét annyira senki sem töketlen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!