Lányok is tudnak unatkozni ilyenkor nyáron?!
Figyelt kérdés
Mert én itt kb mindig csak unatkozo pasik hadát látom, és városban is lányok alig vannak, se éjjel se nappal, se a kettő között..XD
amugy fura hogy egy lánynak mindig van programja, én meg itthon unom szét magam, mert semmit sem tudok csinálni..:/
2013. júl. 23. 14:55
11/11 A kérdező kommentje:
nekem si valami hasonlot kene kitaláljak akkor.
msot faterral lenéztünk a strandra, és mások si vnank ugy mitn én. de ők elgalább baráti társaság b*sszus...:/
attól függetlenül unták magukat...XD
amugy lányokat is láttam 2 iylen szemrevalo is volt akik csak ugy napoztak egyedül, orakon át. nagyvolt a kisértés hogy en menjek oda, és öntsek a hátukra egykis jó hideg dunavizet..:D :P XD
2013. júl. 23. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!