Hol és hogyan lehet találni pénzes palikat?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem és sajnos egy érettségivel nem kapnék jó állást, robotolni tescoba meg gyárba nem megyek. Így gondoltam, hogy valami gazdag palit kéne szerezni, aki segítene rajtam, mivel nagyon csinosnak mondanak.
De sajnos nincs nagyon Magyarországon szingli gazdag pasi. Próbáltam elittebb bulikban, de ott csajjal jöttek a gazdag palik. Az elittárson próbáltam még, de az tele van kamuval.
2013. júl. 23. 13:42
3/17 anonim válasza:
Pedig az elit bulik jó ötletnek tűnnek. Szerintem próbálkozz még.
4/17 anonim válasza:
Igazad van, véletlenül se tanulj, vagy dolgozz, még a végén megfájdul a fejed. :)
5/17 Bummer válasza:
Keresgélj, de azt előre mondom, hogy elég sok olyan van aki nem fog többnek tartani mint egy tárgy, mivel tudja, hogy a pénzt szeretnéd nagyon és rá vagy utalva. Az ilyen körökbe nem tudsz úgy "bevágódni" anyagi helyzetednél és nyilvánvaló célod miatt, hogy társként tartsanak számon.
6/17 anonim válasza:
Javaslom a piroslampa.hu, videkilany.hu és társoldalaikat. Amit keresel, azt lehet kitartott nőnek nevezni, de gyakorlatilag ugyan úgy ribi vagy.
7/17 A kérdező kommentje:
Értétek már meg nem vagyok olyan okos, hogy tanuljak tovább és ma Magyarországon érettségivel éhen lehet halni, nincs más választásom :(
2013. júl. 23. 13:48
8/17 Bummer válasza:
Mindig van lehetőség, csak akaraterő és motiváció kérdése.
10/17 A kérdező kommentje:
9-es
nem -.-
2013. júl. 23. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!