Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lánynak az egyébként szép lábain van pár csúnya zúzódás a hobbijából kifolyólag?
Most lesz az első randim egy jóképű sráccal. Hosszúnadrágot mégsem vehetem fel... meg egyébként is ez velem jár,mivel rendszeresen sportolok,és ez a sport,amit űzök,általában mindig nyomot hagy rajtam. Ő is hasonló sport megszállottja,úgyh biztos neki is vannak,de az azért más,mert ő fiú.:D Szerintetek mennyire fogja elrontani az összhatást ez a pár zúzódás? És mit tudnék velük kezdeni?
19/L
Nyugi.
Szakmabeli....
Minden rendben megy, ha nem verd meg és akkor rajta is lesz zúzódás.
1. vagy elfogad így vagy nem
2. ha nem akkor lehet próbálkozni szemfényvesztéssel pl alapozóval a lábon
3. pasi függő, hogy ez neki belefér vagy nem.
De én nem játszanám a tökéletest, mert ha hosszú távra tervezel vele akkor kiderül a turpisság.
Szerintem nem zavarná, sőt, érdekes beszélgetés alakulhat ki belőle.
Én is mindig foltos vagyok, pedig nem sportolok különösebben (semmi veszélyeset), de szoktam szerencsétlenkedni. Voltak már mindenféle zúzódásaim, egyszer a fél arcomat is megsimogatta elég nagy sebességgel egy farönk, a barátomat mégsem zavarta egyáltalán. Csak aggódott hogy jól vagyok-e.
Miért zavarná? Főleg ha ő is sportol és tisztában van vele?
NE aggódj.
Ha szép a lábad, az lila foltokkal is szép lesz. :)
Engem legalábbis nem zavart sosem, egy lila folt sem egy szexi lábon, főleg ha már a nyakamban volt. :D
Nagyon előre szaladtam de tényleg ne izgulj. A randi nem a külsőről szól. Az már megvolt. Látott és már randizni fogtok. Innentől TE érdekled és nem az, hogy, hogyan nézel ki. Nyugi, érezd jól magad, és sok sikert a sráccal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!