Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok arról, ha...

Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lánynak az egyébként szép lábain van pár csúnya zúzódás a hobbijából kifolyólag?

Figyelt kérdés

Most lesz az első randim egy jóképű sráccal. Hosszúnadrágot mégsem vehetem fel... meg egyébként is ez velem jár,mivel rendszeresen sportolok,és ez a sport,amit űzök,általában mindig nyomot hagy rajtam. Ő is hasonló sport megszállottja,úgyh biztos neki is vannak,de az azért más,mert ő fiú.:D Szerintetek mennyire fogja elrontani az összhatást ez a pár zúzódás? És mit tudnék velük kezdeni?

19/L

2013. júl. 22. 10:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Nyugi.

Szakmabeli....

Minden rendben megy, ha nem verd meg és akkor rajta is lesz zúzódás.

2013. júl. 22. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:

1. vagy elfogad így vagy nem

2. ha nem akkor lehet próbálkozni szemfényvesztéssel pl alapozóval a lábon

3. pasi függő, hogy ez neki belefér vagy nem.

De én nem játszanám a tökéletest, mert ha hosszú távra tervezel vele akkor kiderül a turpisság.

2013. júl. 22. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem igen szeretem az ilyen zúzódásokat látni egy lányon sehol sem, de azért nem küldenék el egy lányt emiatt, szóval mondjuk úgy, hogy belefér, ha mindenképpen ezt a sportot akarod űzni. Amúgy mi is ez a sport?
2013. júl. 22. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Ki érdekel én most nem sportolok mégis kék zöld a lábam magam sem tudom miért. :D
2013. júl. 22. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem fogja zavarni, hiszen szakmabeli.
2013. júl. 22. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Látni fogja hogy nem csak egy kis vinnyogós p.csa vagy, hanem tényleg komolyan veszed a sportot. Semmi gondja nem lesz a zúzódásokkal.
2013. júl. 22. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Én hosszú, bokáig érő szoknyákat hordok, mert azt szeretem. Ez nálad is megoldaná a problémát.
2013. júl. 22. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem zavarná, sőt, érdekes beszélgetés alakulhat ki belőle.

Én is mindig foltos vagyok, pedig nem sportolok különösebben (semmi veszélyeset), de szoktam szerencsétlenkedni. Voltak már mindenféle zúzódásaim, egyszer a fél arcomat is megsimogatta elég nagy sebességgel egy farönk, a barátomat mégsem zavarta egyáltalán. Csak aggódott hogy jól vagyok-e.

2013. júl. 22. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért zavarná? Főleg ha ő is sportol és tisztában van vele?

NE aggódj.

Ha szép a lábad, az lila foltokkal is szép lesz. :)

Engem legalábbis nem zavart sosem, egy lila folt sem egy szexi lábon, főleg ha már a nyakamban volt. :D

Nagyon előre szaladtam de tényleg ne izgulj. A randi nem a külsőről szól. Az már megvolt. Látott és már randizni fogtok. Innentől TE érdekled és nem az, hogy, hogyan nézel ki. Nyugi, érezd jól magad, és sok sikert a sráccal! :)

2013. júl. 22. 13:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha neki is vannak lila foltjai akkor legalább lesz közös beszédtéma és nem kell kínos kényszertémáról beszélgetni, hanem menni fog magától. :)
2013. júl. 22. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!