Miért van az, hogy ha valakivel csak dugni jártok össze akkor a nő egy ribbanc?
Mert szerintem semmi rossz nincs abban, ha valakivel csak testi kapcsolatotok van, és semmi extra. Mindketten tudjátok, hogy nem lesz semmi komoly a dologból, nincs harag. És mégis. Ismerőseimmel akikkel beszéltem mind ribbancnak hívják az olyan nőt aki ilyenben bennevan, meg szemétnek a pasit (engem), hogy hogy vagyok képes ilyenre.
(trágárságszűrő)
Fiú: kulcs
Lány: lakat
Képzelj el egy lakatot amit minden kulcs kinyit...hmmm az nem valami jó ugye?!
Na most képzelj el egy kulcsot, ami viszont minden lakatot kinyit....
Gondolkodj el ezen.
sztem ez meg hülyeség,a rib.nc lehet mindenkivel lefekszik,de vannak nök akik azert megválogatja kivel.
sztem ök nem rib.ncok.csak épp nem akarnak komoly kapcsit,púpot a hátukra.
lehet hogy ez inkabb gyerekek között van 15-20 évesek között,h lerib.cozzák egymást.
Barátok vagyunk, ismerjük egymást régóta. Nem fekszik le mással, mindketten szinglik vagyunk. Kapcsolatban nem jönnénk ki. Viszont így tökéletes. Akkor?
Lakatost meg ismerem :D
Szerintem téged csak azért neveznek szemétnek mert irigykednek rád.
A csajjal más a helyzet azt kevésbé tolerálja a társadalom ha egy nő olyan.
Még jó, hogy a férfiak szerint a nők visszaélnek az egyenjogúságukkal, de itt derül ki, hogy nincs igazából egyenjogúság.
Azért mert egy nőnek vagy egy szexkapcsolata, vagy az élete folyamán 2-3 ilyen, még nincs alacsonyabb erkölcsi színvonalon, mint az a férfi aki szerelem nélkül fekszik le egy nővel. A szex ugyanis kétemberes. És ha két ember úgy dönt, hogy megosztják az ágyukat de nem járnak együtt, akkor ahhoz nincs köze senkinek. És egyik sem alábbvaló a másiknál. A romlott nő az aki pénzért vagy egyszerre többel kavar. Az nem ugyan az, mint egy monogám szexkapcsolat.
8as!
Tökéletes, lényegretörô válasz!
Nem írom le ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!