Mit csináljak, ha nem vagyok megelégedve a fura tekert nyakammal, illetve az erősen kiálló ádámcsutkámmal?
Figyelt kérdés
Már volt csaj, aki tekert nyakúnak nevezett na meg hatalmas az orrom is azzal is folyton piszkálnak. Nagyon nem jó ez így én csak egy rendes barátnőre vágyom, de hát így...2013. júl. 20. 23:47
1/7 anonim válasza:
Szilvásbuktát.
Ettől még lesz barátnőd, ne idegeskedj.:)
2/7 anonim válasza:
Felejtsd el, úgysem tudsz vele mit csinálni, talán levágod?
3/7 anonim válasza:
Nekem meg görbe a nagylábujjam: az se érdekel senkit.
Hülyeségeken agyalsz, feleslegesen.
4/7 A kérdező kommentje:
3-as de azt legalább nem látják, engem még csúfoltak is mrá a külsőm miatt, pont lányok. Persze hülyeség, mégsem kellek a lányoknak. :(
2013. júl. 21. 00:13
5/7 anonim válasza:
miért ne lenne, az előnyős is lehet, sőt jól is tud állni, ha látszik az ádámcsutka, miért tekert nyakú? látszik körbe egy csík, de komolyan ne foglalkozzál már ilyen marhaságokkal, lesz barátnőd N
6/7 anonim válasza:
Nem ezért nem tetszel a lányoknak, hanem mert önbizalomhiányod van. Nem kell törődni a csúfolódókkal, hiszen ostobák.
7/7 anonim válasza:
Szerintem király a nagy, kiálló ádámcsutka, kár, hogy nekem nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!