Ha egy fiú állandóan belesimogat a tenyeredbe, fogja a kezed és szorítja hiába mondtad már hogy fejezze be az mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 11:57
1/15 anonim válasza:
azt hogy nem vagy képes elrántani a kezedet és nem mondod elég komolyan
lehet hogy én találkozok furcsa pasikkal,de ha azt mondom hogy nem az nemet jelent
2/15 anonim válasza:
majd ha beleélvez a tenyeredbe jelent valamit majd
4/15 anonim válasza:
Hogy nem tiszteli a kívánságaidat és az akaratodat, és ezzel később jobb lesz vigyázni. Most még csak megszorítja a kezed, és nem engedi el. Később lehet, hogy nem mászik le rólad akkor sem, ha erre kéred. Az meg már nemi erőszak. Csak mondom.
6/15 A kérdező kommentje:
Mondom én neki nem is finom szavakkal, kiabálok vele de semmi.
2013. júl. 20. 13:02
7/15 anonim válasza:
akkor se mondod elég határozottan, rántsd el a kezed és üvöltsd le a fejét! de úgy igazán.
8/15 anonim válasza:
Attól függ hány éves a fiú és milyen komolyan veszi az egészet.Te akarsz tőle valamit, mert ha igen,. akkor nem jelenthet akkora nagy akadályt egy tenyérfogás Lehet a szenvedélyét fejezi ki ,valami szinten, de ha téged már ez zavar jobb ha kocacoltatod mert a közeledés nem vált ki jót belőled hanem még frusztrált is nem lesz az a nagy hűű de jó szenvedély, főként nem lámúros szerelem!!
9/15 A kérdező kommentje:
27 éves és azt nem tudom milyen komolyan gondolja de már több hónapja ismerem és azóta műveli a dolgot.
2013. júl. 21. 14:57
10/15 anonim válasza:
Akkor engedd ,hogy szeressen és hagyd magad az érzések hullámának elsodorni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!