Miért vonzódik hozzám sok férfi, ha még mindig túlsúlyos vagyok?
Igen, az számít, hogy érzed magad. Hasonló cipőben járok, 85-ről indultam, most vagyok 70. Már kb. 5 kiló leadása után jobban éreztem magam, jobban tudtam mozogni, stb. És folyton mosolyogtam, az utcán is magamban. És simán leszólítottak idegen pasik is :)
Persze számít a kinézet. Számít a súly is. Nem is kicsit. De nem véletlen mondják a kisugárzást. Nekem 55 kiló a cél, szóval félúton járok, de már most szuper érzés :)
Nagyon szeretem a nőiességet, de nálam a 10kg plusz már bőven sok. A lényeg és meg ne haragudj ezzel nem téged minősítelek véletlenül sem, hogy: képzelj el egy te általad is elismert gyönyörű alakú szép arcú és ha mázlisak vagyunk, értelemtől csillogó szemű lányt. Manapság az a sztereotípia, hogy "na, ez az a lány aki kell nekem,de én tuti nem kellek neki mert..."
Ezekre ráhajtanak a kox bajnokok és mivel a csajok nem kezdeményezők az esetek 98%-ban a pasik felé... azzal dolgoznak, amit kapnak. Egy szóval: elérhetetlen, csak mert csinos.
Ezzel szemben egy ducibb lánynál már magabiztosabbak embereink, mert: nem rugaszkodik el saját magunkról kialakított képtől, nem tűnik soknak és elérhetetlennek az átlaghoz képest (sok lány visszataszítónak találja a nagyon kidolgozott férfi testet, mert az már nem hétköznapian vonzó.. az már sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!