Van egyáltalán olyan lány - 19-23 év között - aki Budapesten lakik, nem cigizik, nem iszik, keveset vagy nem bulizik, vagy csak mértékkel, és nem jön össze fűvel fával, és csak azzal fekszik le akivel el tudja képzelni az életét?
Figyelt kérdés
ha igen, akkor kérlek írj privátba nekem, a kérdezőnek. én 22 éves érett gondolkodású vallásos, de nyitott, hűséges, őszinte és romantikus ember vagyok. Keresem a tűt a szénakazalban... Így megragadok minden lehetőséget.2013. júl. 19. 14:20
11/12 anonim válasza:
Lesz, még nem lakom Budapesten, de ha minden igaz, ott leszek egyetemista.
12/12 anonim válasza:
"mint írtam, fentebb, nem tartok szüzességi fogadalmat." Tehát nem vagy katolikus pap, amennyiben még is az lennél, akkor ejnye-bejnye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!