Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egyáltalán olyan lány -...

Van egyáltalán olyan lány - 19-23 év között - aki Budapesten lakik, nem cigizik, nem iszik, keveset vagy nem bulizik, vagy csak mértékkel, és nem jön össze fűvel fával, és csak azzal fekszik le akivel el tudja képzelni az életét?

Figyelt kérdés
ha igen, akkor kérlek írj privátba nekem, a kérdezőnek. én 22 éves érett gondolkodású vallásos, de nyitott, hűséges, őszinte és romantikus ember vagyok. Keresem a tűt a szénakazalban... Így megragadok minden lehetőséget.

2013. júl. 19. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Az ugye megvan, hogy ez nem társkereső?
2013. júl. 19. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Valahogy már a kérdés elején sejtettem, hogy vallásos vagy és BINGO!
2013. júl. 19. 14:23
 3/12 A kérdező kommentje:
vallásos, de Vatikán ellenes vagyok! nincs szüzességi fogadalmam, és a cölibátust is ellenzem.
2013. júl. 19. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Igen, van :D De nem szokásom itt ismerkedni...
2013. júl. 19. 14:25
 5/12 ameoland ***** válasza:

Elfelejtetted hozzátenni,hogy szűz.

u.i:kecske nem számítható be.

2013. júl. 19. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
miért nem teszel fel képet? Sokkal jobban megkönnyebbítenéd a dolgait a lányoknak.
2013. júl. 19. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Íme. Vallásos viszont nem vagyok. 22L
2013. júl. 19. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Javaslom valamelyik társkereső oldalt, de mivel oda úgy se regelsz esetleg a jofogas.hu-t hátha, vagy aprod esetleg expressz.

Amúgy meg miért nem a vallásos közegedből ismerkedsz? Úgy legalább nem lesz probléma a lelki nézetekkel.

2013. júl. 19. 14:49
 9/12 A kérdező kommentje:
mint írtam, fentebb, nem tartok szüzességi fogadalmat. azzal fekszem le, akit el tudok képzelni életem végéig magam mellett. de ez nem egyenlő a házassággal! fent vagyok love.hu-n parom.hu-n de komolytalanok vannak fent általában. és köszi de nem vagyok árucikk. :) az hogy kiírtam e kérdést, szerintem manapság nem véletlen...
2013. júl. 19. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Én erről a "kérdésről" csak egy apróhirdetésre tudtam asszociálni.
2013. júl. 19. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!