Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mi a jobb, ha egy lány sokat beszél, vagy ha keveset?
Sok pasit hallottam már arrol panaszkodni, h a barátnője állandóan csak beszél, beszél....
Nekem ez fura, én nem vagyok egy nagydumás csaj, egyik exem mindig ezzel piszkált, h ha ő nem szólna, akkor csak ülnénk egész este mint 2 kuka. De hát ha nem volt semmi érdekes, akkor minek pofázzak a semmiről? Ez olyan nagy baj?
24
Emberfüggő. Vannak férfiak, akik gyülölnek udvarolni, soha szinte semmi témát nem tudnak felhozni, van tudo ez a moslék kínos hallgatás a randin, egyéb beszélgetésen, ismerkedésen, és aztán nem történik végül semmi, mert nem tud megismerni.
Az a jó ekkor ,ha a lány nyomja a rizsát, nekem pedig csak bóligatni kell, illetve felhoz ,kitalál ő témákat, tehát uralja, irányítja a beszélgetést, ilyenkor könynebben megnyílok, érzem, hogy AKAR velem társalogni, és jobban tudom őt követni a kommunikációban. Betömi a hallgatós hézagokat! Egy ilyen lány tényleg ajándékszámba megy, annyira jó. De a zöme kuka, csak néz ki a fejéből, és hallgat, lapít, sunnyog. Sajnos. Tehát úgy értem, több a zárkózott mint a nyitott. Ez a jelenség pedig egy férfi álláspontjából nyilván nem túl rózsás helyzet.
Az igazán a jó, ha ismerkedésnél nagyon beszédes a lány, aztán amikor már telnek a hónapok, évek, akkor megtanul csendben maradni, és egyre halkszavúbbá válik. Utána ő lesz a "bólógató jani" már. Átszellemül egy ilyen megalkuvó, dorombolós házimacskává.
Ami viszont nagyon rossz, ha nagyon beszédes, de csupa olyan dolgokról beszél abszolút hülyeségeket, amitől a falnak megyek. Lásd: Nagyon nőcis témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!