Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem, mi a baj azzal, ha...

Nem értem, mi a baj azzal, ha megírom előre, hogy ronda vagyok a lánynak, hogy ne érje meglepetésként?

Figyelt kérdés
Ettől még lehetek én is normális ember, csak, mert tisztában vagyok az értékeimmel, tudom,h ogy nem vagyok egy álompasi, sőt ritka ronda teremtmény vagyok. Meg szeretném ezzel elkerülni a felszínes, buta csajokt is, ki kivácnsi a csúfolódásukra. Eleget kaptam már így is belőle Aki ismerkedn írjon priviben! :D
2013. júl. 18. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez akkor f.asza de miért traktálsz ezzel minket? Írd meg nyugodtan amit akarsz,akk már nem csak rondának hanem még a tetejébe hülyének is gondol majd. Ha kér képet küldesz majd?és ha azt mondja h nem vagy csúnya elhiszed majd?
2013. júl. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!