Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem, mi a baj azzal, ha...

Nem értem, mi a baj azzal, ha megírom előre, hogy ronda vagyok a lánynak, hogy ne érje meglepetésként?

Figyelt kérdés
Ettől még lehetek én is normális ember, csak, mert tisztában vagyok az értékeimmel, tudom,h ogy nem vagyok egy álompasi, sőt ritka ronda teremtmény vagyok. Meg szeretném ezzel elkerülni a felszínes, buta csajokt is, ki kivácnsi a csúfolódásukra. Eleget kaptam már így is belőle Aki ismerkedn írjon priviben! :D
2013. júl. 18. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ennyire lebecsülöd magad?
2013. júl. 18. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Írd azt is, hogy a farkad kicsi, de mindegy, mert úgyse áll fel, kommunikálni meg nem tudsz és egyébként csóró vagy mint a templom egere. A lányok szeretik a kihívást.
2013. júl. 18. 17:45
 3/11 Bummer ***** válasza:
89%
Egy érett férfi rájön, hogy egyetlen nőnek se imponáló ha magát húzza le, hisz a nő nem egy magát degradáló srácot akar, hanem egy normális de magabiztos férfit, aki a maximumot akarja abból kihozni ami adatott neki, ez őket is magabiztosabbá teszi.
2013. júl. 18. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem probléma,mond csak el,hátha kifogsz egy olyat aki anyád helyett is anyád akar lenni.

Az ilyen aki így indít az alapból papucs,a nők meg ezt nem igazán szeretik.

2013. júl. 18. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, inkább küldj magadról adott lánynak olyan képet, amin nagyjából úgy nézel mi, mint a valóságban, aztán hadd döntse már el a másik fél, mit gondol rólad...Ha így szidod magad, az kicsit sem vágykeltő, és akkor még finoman fogalmaztam.
2013. júl. 18. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha azzal kezded, hogy mutatod az alacsony önértékelésedet, és egyben vagy olyan tiszteletlen, hogy megfosztod a saját véleményalkotás lehetőségétől, akkor kapásból el is ástad magad, méghozzá kétszer. Most már tudod, mi a baj vele? A nők nem a hisztire buknak.
2013. júl. 18. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha valóban ronda vagy, akkor próbálkoznod sem érdemes, nem felszínes lányt úgyse találsz.
2013. júl. 18. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
55%,az elmúlt pár ilyen kérdésnél merre voltál? Már hiányzott a siránkozásod.
2013. júl. 18. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert a csajok a magabiztos pasikat szeretik, és ez nem egyenlő a beképzeltséggel még akkor is ha "ronda" vagy. Meg ez is kinek mi a szép meg a csúnya.. Nem kéne ennyire alábecsülnöd magad, ha így állsz saját magadhoz akkor hogy várod el hogy valaki is megbecsüljön téged meg elfogadjon ha te erre nem vagy képes?

18/L

2013. júl. 18. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:
De pont arról van szó, hogy sok lány rondának nevezett, amikr képet küldtem magamról, illetve, akiknél bepróbálkoztam azok között is volt, aki elég durván megmondta, hogy nem elégedett az arcvonásaimmal, csak ennél durvább módon fejezte ki magát, illett a legtöbb lány nem lelkesedik tőle, ha leszólítom őket valahol, persze vannak kivételek, de én megértettem és tudomásul vettema valóságot, hogy nem tartozom a vonzó, helyes fiúk közé én a rondák közé tartozom.
2013. júl. 18. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!