Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kéne ismerkedni?

Hogyan kéne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha régóta ismerem, de csak távolról akkor lehetne még közelebbről?? Vagy pedig azt az első pillanatban el kell dönteni, hogy friendzone vagy rendes kapcsolat?

A félénkségem eléggé gátol, sokszor előre végiggondolom, de aztán ott és akkor beszélni sem tudok, vagy csak túl későn.

2013. júl. 18. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
úgy utálom ezt a szót, hogy friendzone
2013. júl. 18. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a problémád. Ha Szégyenlős vagy, akkor ezen csak a praxa segíthet, minnél többször beszélgetsz, annál könyebb lesz a következő. Menny oda hozzá és dumálj vele akármiről...
2013. júl. 18. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Van ez így. De ezen csak a sokkterápia segíthet. Minél többször kell magad rávenni, hogy párbeszédbe kerülj neked tetsző nőnemű lényekkel, hogy minél többször küzdd le a félénkséged. Én először olyanokkal kezdtem akikkel amúgy is beszélnem kellett. Pl. egy pultos akitől kávét kérsz. Kikérheted a kávét, megköszönheted ennyi. De ne ezt tedd! Kérj egy kávét, és kezdeményezz beszélgetést ez a feladat! Nem kell cseverészni vele mert arra úgy sem érnek rá, de alakuljon ki egy rövid párbeszéd. Ha ez megy anélkül hogy dadognál meg elvörösödnél meg lefagynál akkor lehet egy nehezebb kihívást keresni. Ma már egy vadidegennel simán dumálok teljesen lazán szinte bárhol. Hajrá!
2013. júl. 18. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egy látszólag félénk srác és egész tanévben azt vártam, hogy megszólítson.

Én is eléggé gyáva típus vagyok, úgyhogy engem nem zavarna ha zavarba lenne a srác mert megértem mit érez.

Bátorság! És ha csak távolról iered akkor próbálkozhatsz nyugodtan.

2013. aug. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!