Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem létezik olyan lány,...

Miért nem létezik olyan lány, aki megismerkedne egy kedves, megértő, szeretgetős, szenvedélyes, szeximádó, de csúnya selejt testi adottságokkal rendelkező fiúval?

Figyelt kérdés
Én nekem nem kell ilyen beképzetl szépségkirálynő, nem bírnám elviselni egy napig sem a jellemét, mégis nehéz rendes lányt találni, aki jellemre megfelelne és, aki el tudná fogadni, hogy nem vagyok egy hű, de helyes, lányok álma típusú fiú.
2013. júl. 17. 17:39
1 2
 11/16 szelena97 ***** válasza:
Ne mond hogy nem létezik, ilyen hozzáállással még kisebb esélyed van társat találni!
2013. júl. 17. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
anyukám egyedül nevel, viszont GYÖNYÖRŰ szép, nem én vagyok csak ezzel így, szépség versenyt is nyert, (igaz ennek ellentétében én randa vagyok na m1) és összejött egy rohadtul randa pasival, de aztán dobta mer tbunkó is volt :P
2013. júl. 17. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
neked persze azt mondta, de könnyen lehet, hogy csak nem virította úgy a lóvét mint az elején
2013. júl. 17. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:
hát ha ez annak számít: anyám tánckurzust vezet és a pasival együtt vezették, de a pasi az összes bevételt lenyúlta, tudom, mert a nagy vitánál én is ott voltam :P
2013. júl. 17. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
na ugye
2013. júl. 17. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
mi szerinted ez nem bunkóság? anyém kezdte el ezt az egészet vezetni, utána a pasast felvette, az meg mindent lenyúlt
2013. júl. 17. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!