Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan lány, aki annak...

Létezik olyan lány, aki annak ellenére szívesen megismerkedne velem, hogy nemt tartozom a média és úgy általában a lányok álma kinézetű fiúk közé?

Figyelt kérdés
Sok lány nevezett már rondának, nyominak, nem fogok itt kamuzni, bár voltak lányok, akikne helyes voltam, ez is igaz, de nem akarok senkit sem kábítani, én csúnya fiú vagyok, akinek a belső jobban számít, mint a külső már egy ideje. Csak szeretnék egy rendes barátnőt, akivel boldogok lehetnénk és sokat rosszalkodhatnánk. :D
2013. júl. 17. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő szivesen ismerkedik :) [link]
2013. júl. 17. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen lány, csak nem könnyű megtalálni. :D
2013. júl. 17. 14:08
 3/8 anonim válasza:
küldjél képet akár privibe...:))
2013. júl. 17. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet vadidegeneknek, sok a rossszindulatú ember manapság.
2013. júl. 17. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Valakinek tetszel, valakinek nem. Szerencse kell hozzá, hogy az előbbit fogd ki.
2013. júl. 17. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert nyomi vagy....járj gyúrni + hasonlók, légy ápolt, és akkor nem kell itt siránkozni.....ennyi a titok.
2013. júl. 17. 14:54
 7/8 szelena97 ***** válasza:
Lehet hogy ronda vagy, de az embereknek így kell elfogadniuk, es aki erre nem kepes az NEM ÉRDEMEL MEG TÉGED! :)
2013. júl. 21. 23:44
 8/8 Bebus9919 válasza:
Igen létezik. Nehéz megtalálni, de létezik. Lehet h sokszor mondták már, hogy nem vagy egy szépség, de ha magadban sem látod, h milyen vagy és csak mások véleményét tartod magad előtt az nem valami jó. a kérdésed alatt írtakból én arra következtetek, hogy nem vagy elég magabiztos, mások véleménye ne számítson, mert lehet h nem látnak vmit rajtad ami igazán fontos, vagy csak nem értékelik azt ami a legfontosabb. lehet, hogy a kérdésedre nem éppen válaszoltam és túl sokat beszéltem, de a következtetésed levonhatod, sok sikert! :)
2013. dec. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!