Kit válasszak? Lány, vagy barátok?
Lenne tali a barátokkal meg a lánnyal is.
A csajt nem olyan régóta ismerem, de nagyon bejön, nagyon bírom, ráadásul mar meg is beszéltem a napot vele. Csak ugye közel sem 100% hogy a barátnőm lesz.
Vannak a barátok is, ezeket a barátokat régebb ota nem láttam mar, lenne pont aznap egy jó sörös rendezvény, amire jó lenne menni.
Az a baj h egyik félt sem akarom megsérteni.
Kit válasszak? A haverok régóta a haverjaim, de a lányt meg nagyon megkedveltem. Közel sem biztos h a barátnőm lesz, igy nem tudom melyik programot válasszam. Ha tudnám h a barátnőm lesz a lány, akkor mindenképp mellette voksolnek.
Vidd el, sörrendezvény tök jó hely egy randira. De tényleg (tényleg nem vicc)
Ha párod lesz, akkor is lehet vele ilyen helyre járni. Ne hidd, hogy mindig csak kávézó és mozi.
Amikor összejöttem a párommal ő is eljött velünk sztriptíz klubba, mert spontán éppen ilyen barátok-lány program lett hírtelen. Eljött, megismerte a haverokat, ittunk egy jót, táncoltunk, még a vetkőzős lányokhoz is fellépett táncolni. Mindenki tök irigy volt rám :)
Szóval ha nem szégyenled, akkor vidd magaddal, jó buli lesz, legalább megismeri a barátaidat (akik téged cikizni fognak előtte, de ez vele jár, de pozitív cikizés), és megismerheti az igazi énedet, amit jobban szeretnek a lányok mint a megjátszott csajozóst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!