Lehet-e még valami ebből a "kapcsolatból" vagy csak barátok maradunk?
Én ugyanígy voltam... annyira rossz ezt olvasni :(
Több, mint 300km volt közöttünk. Annyira szerettem, hogy hihetetlen, ugyanazt éreztem iránta mint amit te leírtál és a mai napig nagyon szeretem, de sajnos nem működött. Egyszerűen nincsen lehetőség akkor találkozni amikor szeretnétek, sok-sok pénz és idő is az utazás, ráadásul ha te is meg ő is csak a gép előtt ültök mert másképp nem tudtok kapcsolatban maradni vagy a telfonon lógtok, akkor meg elmegy az élet mellettetek. Ami igazából nem is lenne gond, ha mondjuk nem a tanulás vagy a mindennapi teendők kárára menne. Ez így nem jó. Én nagyon szeretem, azt mondta, ő is engem, de valamiért mégis ő szakított velem. Azt hiszem, hogy ezek miatt az okok miatt és igazat is adok neki, de titkon azért remélem, hogy egyszer egy jobb világban, amikor közelebb leszünk egymáshoz, újra össze jöhetünk, örökre. Soha nem fogok senkit úgy szeretni mint őt. Én nem tudom haver, hogy mit tegyél, de próbálj meg vele maradni, támogasd, éreztesd vele, hogy szereted, adj meg neki mindent amikor találkoztok akkor ragadd meg az alkalmat és öleld át, csókold meg, mert amíg nem találkoztok addig nagyon hiányozni fogtok egymásnak. Ezt nagyon nehéz kibírni, azt mondták, hogy nem sok embernek megy, nem hittem el. Tényleg igazuk volt. Kb. 3-4 barátom is a távolság miatt ment szét a barátnőjével. Volt aki humánusabb módon, hogy megbeszélték, volt akinél csak elszakadt a "nem bírom tovább" cérna mint nálunk és volt akit megcsalt a barátnője míg ő távol volt... többször is. Ez egy nagyon ingoványos talaj. Nem hiszem, hogy túl jó tanácsot lehetne adni. Szerintem ez a szerencsén is múlik, na és hogy mennyire szeretitek egymást. Mindenképpen meg kell ezt beszélnetek komolyan, hogy mi lesz ha amíg nem találkoztok. Mi elterveztük, hogy én oda megyek dolgozni ahova ő suliba, esetleg lakhatna is nálam ha lesz albérletem, komolyan terveztük a közös jövőt :(
De a távolság miatt annyi... nem tudom, hogy örökre vagy csak ideiglenesen. Ő sem tudja. Néha beszélünk még, de nála ez egy tabu téma most, elrejti az érzelmeit. Biztos vagyok benne, hogy hiányzik a kar ami átölelje és hiányzik aki megcsókolja, simogassa, foglalkozzon vele. Nem bírtuk egymás hiányát. Most a hétköznapi dolgok, feladatok valamennyire lekötnek de azért nem nagyon múlik el úgy óra, hogy ne gondolnék rá. Nehéz helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!