Megismertem egy fiut a diszkobaa. Joll felizgultunk egymasra, de nem fekudtem le vele masnap beszeltunk es szememre hanyta h hogy bevoltam indulva. Ez most akkora baj csak annyira voltam mint o. Ez olyan elitelo? Vagy mit akart ezzel kifejezni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 15:54
2/7 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudok válaszolni. De az szent igaz hogy egy árva szót nem tudsz magyarul. Mielőtt újra felizgulnál ülj le a nyelvtankönyv elé !!!!
3/7 anonim válasza:
Szerintem te értetted félre, 95% hogy ezt nem sértésből\odamondásból mondta, csak megjegyezte :D
4/7 anonim válasza:
Szerintem te csinálsz bolhából elefántot.
5/7 anonim válasza:
Ez is a férfiak agyonhallgatott egy tulajdonsága.
Ők mindig arról beszélnek hogy kit nyomnának meg szívesen,be vannak ők is indulva,de ha a nő ilyen akkor fúúú,mocskolják,elítélik.
Férfiak kifejezhetik/érezhetik,a nők nem?
6/7 anonim válasza:
Majd ha meg tanulsz írni, utána izgulj fel!
7/7 anonim válasza:
Esetleg figyelmedbe ajánlanám ezt: [link] ne ijedj meg tőle ez csak egy magyar nyelvkönyv." Jáu száurókózaast" na jó csak vicceltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!