Itt megismertem egy csajt, aki. kicsit macerásabb, lejjebb leírom. De amit tettem, jól tettem?
Nincs pasija,de egy ideje randizgat valakivel,és 1 éve ismeri elvileg.Viszont én szeretném magam mellé,így rá kérdeztem,ismerkedne-e velem így.Végül is nagynehezen bele egyezett,a másik srác szerintem csak dugni akar végre életében elöször,én már nem vagyok szűz,sőt,több kapcsolatom is volt.pár napja így ismerkedem a nővel,és végül is tetszem neki,és egy idő után találkozna is velem,de addig lehet,hogy a másikkal is közben.
Én mondtam neki,hogy válasszon kettőnk közül,mert ez nem jó így.Hagytam egy kis időt gondolkodni,és lehet én kellek majd,lehet a másik.Nem kergettem el így magamtól?(szerintetek legalábbis)Vagy jobb,hogy tisztázódik?Végül is szerintem nem kötődhet annyira a másikhoz,akkor nem foglalkozott volna velem.Ő 19 én 24 a másik pasi,azt nem kérdeztem,de valahogy így az is.
Pár nap után ultimátumot adtál neki?
Biztos sok kapcsolatod volt már tesókám? Hinni akarok én neked csak nehéz:D
1es,igen,mert nem akartam hogy velem is randizgasson,meg a másikkal is.
A legnagyobb bajom így az lehet,hogy nem jön össze velem,de nem kell azon aggódnom,hogy vajon vele mit tesz,amikor nem velem van.
Lehet...De semmi olyat nem írtam,ami sértő lenne számára.Úgyhogy akár meg is tudhatja.Nem biztos hogy így volt a legjobb,sőt,szinte biztos vagyok,hogy ezért nem lesz belőle semmi...De így helyes.
LEgalábbis most így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!