Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem a neten egy pasit 36 éves . A gonodom az hogy nemtudom hogy van e valakije, mert nem visz el magához pedig 1 éve ismerkedtünk meg. Azt mondta azért mert az anyja otthol van. Még aztsem árulta el hol lakik. Hát furcsa nekem?
én 35 vok. anyámmal élek, nem babettával járok..
Viccet félretéve én sme viszek haza nőt. megoldom méásképp. söt 16 éves korom után anyém semmit sme tudott a nö ugyeimröl.
az hogy miért azt ne firtassuk. de lehet igaz a csoka sztorija. egyszerüen elakarja kerülni a filmekben ismert kinos fénykép mutogatos és sztorizgatós eseteket. sajnos a muterok nagy része hajlamos erre. a csávonak meg lehet ez kinos lehet
nem csak azt. 4 évig volt kapcsolatom.
1 muter nem mindig van otthon
2 csajnak is van lakása
3 tv-t nézni egyedül is tudok
4 elég nagy az ország mg a város meg a falu. lehet sétálgatni vagy beülni valahova
5 gyerek vagy ha nem tudsz kitalálni olyan programot ami csak a csávo lakásán vitelezhető ki. mivan ha koteros lenne vagy faszi lakotársai lennének? (költöi kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!