Ha egy srác kétszer rám írt, de legutóbb köszönés nélkül lépett le, akkor most írjak neki én?
Facebookon.
19/L
komoly facebookon?
azt hittem postán keresztül leveleztek.
amugy gondolom először köszönj, majd kérdezd meg hogy mi a helyzet. nem nehéz.
Te válaszoltál is neki?
Amúgy te is kezdeményezhetsz...
Az el nem köszönés eléggé gáz! De bármi közbe jöhetett, ezért még nem kell elítélni, csak ha többször csinálja ezt...
Ugyanakkor néha én is elvárom, hogy rám írjon, inkább azért, hogy felmérjem a kezdeti vonzalmat kettőnk közt :)
szerintem, hogy nem köszönt el, nem sokat jelent.
én ezerszer voltam már úgy, hogy beszéltem valakivel, kiugrottam egy pillanatra, aztán szólt valaki, aztán csináltam valamit és csak órák múlva jutottam vissza a gép elé.
ha kiugrasz fél percre a konyhába egy pohár innivalóért, akkor úgy indulsz el, hogy fél percet észre sem vesz a beszélgetőtársad és már ott is vagy ismét a gép előtt. aztán a konyhában meg rádsóznak egy 2 perces szemétkivitelt, de utána már kezet is mosol, de ha már ott vagy pisilsz is, amiből nagyobb dolog lesz, majd meg is éhezel, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!