Rá írjak, vagy inkább passzoljam?! :/
Na szóval..minden egy buliban kezdődött, ahova elhívtak, kb a társaság 80% ismeretlen volt számomra. Ami nem is baj, mert szeretek ismerkedni..csak valahogy teljesen máshogy viselkedtem, visszahúzódóbb voltam, nem jöttek úgy a poénok. (ez is például nagyon zavar magamban!! mert amúgy nagyon sokat beszélek és nagyon sokat hülyülök:D de ismeretlen társaságban leblokkolok..:/ tippek?) Na mind1. Aztán az este 2. felére jobb lett, és beszélgettem egy sráccal. Nem az a tipikus húú de helyes, de nem is ronda. És nem tudom, azóta ő jár a fejemben, és elkezdtem azon agyalni, hogy nem minden a külső. És valami még is annyira megfogott benne. Mondjuk azt hallottam, hogy van barátnője - persze Isten ments, hogy én bármi jó elrontója legyek! - , és csak emiatt vacillálok azon, hogy ráírjak-e. Szarnak érzem magam.
Nos, várom a segítő válaszokat!:)
Köszönöm előre is, egyrészt az olvasást, másrészt a segítséget!:)
ráírhatsz, abban nincs semmi
barátok lehettek
a kérdező bezsongott tőle,jó barátság lenne ebből. :DD
Szerintem biztosabb ha mást keres.
Hát én azt mondom nyugodtan írj rá, de számolj aval, hogy 50% az esélyed nála.
(Egyszerű valószínűség számítás)
Ha nem írsz rá eleve elbukod az egészet, mer akkor már vesztettél, de ha ráírsz nem garantálom hogy nyersz, de kb ugyanottvagy mintha rá sem írtál volna.
kérdezz meg valami közös ismerőst aki tutira tudja hogy van-e nője vagy sem
ha Sem, akkor írj rá, ha van, akkor könnyebb lesz neked ha elfelejted (egy időre ;) )
"Rá írjak, vagy inkább passzoljam?! :/"
falnak megyek ettől.....
nem lehetne, hogy "írjak neki?"
vagy használj alkoholos filcet, az sokáig megmarad rajta.....
Egyébként meg írj NEKI, és ne RÁ, a kérdésre válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!