Az Elittars.hu oldalon hogy lehet felvenni a kapcsolatot valakivel előfizetés nélkül?
Talán mert a való életben is azt nézik, hogy mivel van már a némelyik nőnek ekkora (ahogy nekem is) gyereke, és ez sok férfinak akadályozó tényező.
Sőt volt olyan randira hívó próbálkozása egy srácnak (felfogása miatt nem hívnám férfinek) a való életben, hogy kijelentette, hogy minden elvált nőt selejtnek tart és azokat meg főleg, akiknek gyerekük is van, ezért engem hívna el valahova. De felvilágosítottam, hogy azért, mert pont apás hétvége révén egyedül voltam és nincs rám írva, hogy elvált vagyok és van gyerekem, hogy ne hívjon sehova, mert "selejtet" hívna. Na ilyenek miatt nem ismerkedem én például a való életben, mert az olyan oldalokon viszont korrektül le lehet írni, hogy csak nem gyerektelen párra vágyók írjanak. 31N
Igen, sajnos vannak olyan ostobák, akik selejtnek nevezik a másikat. Az ilyenek azt hiszik, hogy ők az evolúció csúcsai. Általában pont az ilyeneknek kéne tükörbe néznie néha. A nők között meg sok olyan van, aki azt a férfit tartja selejtnek, aki nem volt legalább egyszer házas. Aztán csodálkoznak az ilyen finnyogók, hogy nem találnak senkit, és évek óta ott figyelnek a társkeresőkön.
Attól, hogy egy nőnek van gyereke, még akarhat újabb közöset is. Engem nem zavarna, csak nyitott legyen erre a lehetőségre. Nagy eséllyel lehet is gyereke egy olyan nőnek, aki már szült korábban.
Ebben egyetértünk, de nem is adnék még magamnak sem éveket társkereső oldalakon.
Tavaly 1,5 hónapig bírtam fent egyen és 0 találkozással, de ahhoz képest az idén az egyiken jól bírtam, mert 8 hónap után töröltem magam, de legalább 9 első randiig eljutottam, tehát már kevésbé ragaszkodtam az "elvárásaimhoz".
Helyette inkább maradok "munkamániás" és gyerekmentes szabadidőmben "kerékpármániás", mert én sem vagyok/voltam/leszek tökéletes, de azért az utolsó első randimnál elfogyott a tűrőképességem/toleranciám teljesen.
Amúgy meg abban is egyetértek, hogy a nőket sem kell félteni, mert vannak olyan elvárások.... (Teszem hozzá, hogy nekem is van olyan...... :-) )
De azért hiszem, hogy olyan oldalon, ha nem is, de egyszer majd eljön a FÉRFI újból az életembe/életünkbe a kisfiammal, majd akkor amikor nem számítok rá és ott, ahol nem számítok rá. :-) 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!