Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem mondja el ki Ő?

Miért nem mondja el ki Ő?

Figyelt kérdés

VAn egy lány aki egy hete irogat névtelenül (ask.fm). írta, hogy már sokszor látott, de nem beszéltünk, még meg szeretne ismerni, de nem akarja elmondani, hogy ki Ő, mert így jobban meg tud ismerni...

Oké, hogy a női logikát nem kell megérteni (bocs :)) de nem vágom mit akar...

Hogyan vegyem rá, hogy mondja el ki Ő?

2013. júl. 14. 22:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nemtudom. Most este is rákérdeztem, hogy miért nem mondja el, hogy ki ő, de nem adott ész érvet, csak, hogy megmondta, hogy nem akarja elmondani, nem akarja, hogy tudjam...

At írta, ha ennyire zavar akkor nem ír többet. Zavar, de azt sem szeretném ha amiatt abbamaradnának a beszélgetések... Mit tegyek?

2013. júl. 15. 22:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
ne pazarolj rá időt mert eljátszik veled hónapokig -aztán majd kiderül nem is csaj hanem pasi..
2013. júl. 15. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:
az előbbi voltam- írd meg neki ha akar vmit keressen meg élőben
2013. júl. 15. 22:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Erre is rákérdeztem már, hogy mi a szándéka barátkozni vagy esetleg komolyabb, azt írta, hogy csak barátilag akar megismerni, de persze nem fogja leírni, hogy háát össze akarok veled jönni. Főleg, hogfy azt se mondja el, hogy ki ő...

Igen ez az egy a fenntartásom, nem-e valami bu*i szórakozik...

2013. júl. 15. 23:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Hagyd! Ha tényleg akar valamit, akár barátságot, akár mást, majd élőben megkeres, ha úgyis tudja, ki vagy. Eléggé nagy a valószínűsége, hogy csak szórakozni akar veled.
2013. júl. 16. 23:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Olyat mát láttam, amikor valaki az ellenségét kereste így meg. Beszélgettek interneten munkáról, családról. Utána felnyomta az apeh-nél. :D

Légy óvatos! Nem tudod ki az, nem bízhatsz benne. Nem tudod mivel árt. Akár be is törhetne hozzátok, ha megírod mikor utaztok el. Ezer lehetősége van bármire.

2013. júl. 16. 23:11
 17/24 A kérdező kommentje:

Igen ezt nem értem én sem, 1 miért nem mondja el, hogy ki ő, nem tudom mi változna, 2 élőben sokkal több mindent megtudhat, mint az egy este alatt váltott 30-40 mondat...

Köszönöm a válaszokat, és továbbra is várom másik véleményét/javaslatát is.

2013. júl. 16. 23:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Biztosan fél, én is eddig 1x ismerkedtem neten, és féltem.

Legalább nem neten ismerkedik, az is előny

2013. júl. 16. 23:15
 19/24 A kérdező kommentje:
De neten ismerkedik. Az ask.fm egy internetes lap, ahol névtelenül lehet kérdezni, írni a másiknak.
2013. júl. 16. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
hát jó, de társkereső ez az oldal?
2013. júl. 17. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!