Miért nem mondja el ki Ő?
VAn egy lány aki egy hete irogat névtelenül (ask.fm). írta, hogy már sokszor látott, de nem beszéltünk, még meg szeretne ismerni, de nem akarja elmondani, hogy ki Ő, mert így jobban meg tud ismerni...
Oké, hogy a női logikát nem kell megérteni (bocs :)) de nem vágom mit akar...
Hogyan vegyem rá, hogy mondja el ki Ő?
Ird le neki, hogy ezt nem szereted. Meg miben is változna, ha tudnád, ki ő?
Kb ennyit tehetsz, vagy megírod, hogy kikötik a netet, és nagyon gyorsan adja meg a számát, különben végleg elveszítitek egymást.
ez a lány azt hiszi hogy azt sem tudod hogy létezik és így próbálja felhívni magára a figyelmet.
ha el is mondja hogy ki ő, ne legyél vele köcsög légyszi..
Lehet azért akar így megismerni mert ha tudod ki akkor nem szeretnéd hogy megismerjen?
Nagyjából ez ugrik be erről
Nem szokásom, hogy akárkit is kinevessek ilyen miatt. Nem szoktam köcsög lenni lányokkal, még akkor sem ha nagyon átvágják a fejem, egyszerűen még akkor sem tudok annyira haragudni, hogy szemét legyek...
A 2. tetszett :):)
Gondoltam már rá, hogy csak valamelyik idióta szivat, de vagy nem így van, vagy túl kitartó...
Nem tudom miért nem akarja elmondani, de ha tényleg meg akar ismerni, annak nem a billentyűzet püfölés a legjobb módja...
Jaa amúgy 18/F vagyok.
Hát szerintem az, hogy egy hete mindeneste órákon át beszélünk az már csak nem szivatas...
azert irom nagy betűvel mert igy szoktam meg, szövegben a te stb t is naggyal irom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!