Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért nem ír vissza? És mért...

Mért nem ír vissza? És mért pánikolok ennyire?

Figyelt kérdés
Írtam a kiszemeltemnek egy üzenetet, (csak megkérdeztem, hogy mit beszélt egy illetővel, lényegtelen)válaszolt is, csak utána egyszerűen nem. Hogy bírjam rá, hogy visszaírjon, anélkül, hogy "HALOOO"-znom kelljen percenkét? Nincs oka rá, hogy ne szóljon hozzám. 15/l
2013. júl. 14. 15:51
 1/1 anonim válasza:
Figyelj, lehet h csak valami dolga akadt, várj egy kicsit, ha közben tevékenykedik a neten és látod, pl. fészen lájkolgat, akk vszínű nem ez a helyzet, de ne parázz rá, gondolom azért pánikolsz mert nagyon tetszik,érthető, én megpróbálom viccesen elütniilyenkor a dolgot, v kérdezz rá h itt vagy?, egyszer esetleg, vagy valami, ha nincs oka rá h ne szóljon hozzád, akk biztos válaszolni fog majd, no para :)
2013. júl. 14. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!