Nem ír vissza. Nem tudom miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni?Megismertem egy srácot párszor beszéltünk...ma is beszéltünk tök jól elbeszélgettünk még bókolt is és egyszer csak válaszoltam arra amit írt...semmi 5perc múlva mutattam neki valamit....semmi már egy csomó idő eltelt és semmi pedig láttam, hogy látta!Miért és mit tegyek?(am tuti tetszett neki amit linekltem mert tudom hogy szereti)2013. júl. 10. 01:15
4/7 anonim válasza:
nem ér rá,játszik,filmet néz,veri a dákot:D
5/7 anonim válasza:
Úhhf, nekem is volt oylan, volt barátom elment wc-re, nagydolgot intézni, na mondom, az bő negyed óra, fellesek Codozni.
3 óra múlva csörög a telóm: "min sértődtél be, mi a baj, jól vagyok?
ne parázz kislány
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) csak jól esett volna ha tényleg elfoglalt hogy legalább lepillez vagy valami...de nemtudom csak nem esik jól:/
2013. júl. 10. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!