Lányok, Nők leírnátok?
Én nem látok plázap^icsákkal teli utcákat, lehet nem csak őket kellene észrevenni :D Annyi féle stílus/lány van már manapság, széles a kínálat.
hobbi: tánc, sütigyártás-díszítés, olvasás, zene, sportok, barátokkal való időtöltés
stílus: mikor milyen alkalom van, illetve milyen kedvem van. Sétához nyilvánvalóan lazább, egyetemen csinosabb-nőcisebb, alkalmakkor elegáns/dögös- attól függ milyen alkalom
kedven zene: everything :D kivéve diszkós tüc-tüc
öltözködés: én a stílust annak vettem :D
haj: hosszú-dús vörös hullámos
Nem ismerkedés céljából írtam le, hanem hogy minél több véleményt kapj egy reprezentatív felmérés reményében :)
19/L
Hobbim a sportolás (saját testsúlyos edzés,konditerem,úszás,jóga,mikor mihez van kedvem),rajzolás,koncertekre mászkálás,biliárdozás,olvasás. Egyébként antitalentum vagyok sportok és műszaki dolgok terén,ellenben imádok előadást tartani,esszéket írni,elemezni és kivesézni (a család azt mondja,született szónok vagyok). A külsőm terén semmi extra,kicsit izmosabb alkatú vagyok,rövid bordó hajam,zöld szemem,alapállásban morcos képem van:D (aztán ha valaki megszólít vagy ismerőssel találkozom,hirtelen fülig ér a szám :D).
Általában furcsa az öltözékem mert szeretem a szakadt ruhákat,zenekaros pólókat,biztostűket ugyanakkor néha rámjön az 5perc és kiöltözök csinosan miniszoknyába,magassarkúba (de úgy szép az élet ha változatos,én én vagyok bakancsban és topánkában is :D). Horrorfilm és fantasy rajongó vagyok,zene terén vegyes ízlésű de főként metál és punk.
Ja és még egy hobbim hogy imádok sütögetni,főzőcskézni,mindig új finomságokat próbálok ki (és presze tökéletesítem a régieket),szóval nálam meg annak van nagy szerepe pasik terén hogy szereti-e a hasát vagy csak amolyan "nyámnyila" aki csak turkálja az ételt :P
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!