Van olyan hölgy az oldalon akinek bejön ez a zene?
2013. júl. 12. 23:46
11/20 anonim válasza:
E, nézd meg a kissrác hogy megsértődött:DD
12/20 A kérdező kommentje:
57%-os vagy, hozzá szólsz egy kérdéshez amihez sok közöd nincsen, ezek után még le állsz vitatkozni velem. Nem tudom ki minősíti kettőnk közül magát. Nyugodtan folytasd, magadban. A további helyi meg nem értett "énvagyokazoldalonazész" kaliberű emberekkel nem kívánok vitatkozni.
2013. júl. 13. 00:15
14/20 anonim válasza:
Hát nekem marhára nem jön be. :/
15/20 anonim válasza:
kérdező,te a saját kérdésedet se tudod értelmezni
16/20 anonim válasza:
Jókat derültem az elöbbi beszólásaidon, látszik hogy egy nagyon értelmes és ojos ember lehetsz, gratulálok.
Pár mondatban összefoglalva a véleményem:
Ufók nem léteznek. Nem ismerem az oldal összes felhasználóját de nem is ítélek el senkit (téged kivéve). A kérdéshez meg ugyanannyi közöm van mint bárki másnak ezen az oldalon, és nem te mondod meg hogy melyikhez szólok hozzá. Nem vitatkozok csak leírtam a véleményem (amire az oldal való, többek között). A primitív megnyilvánulásaidból ítélve sztem nem kérdés ki járatja le magát.
Egy dologban legalább egyetértünk: Nem érdemes h lyékkel vitatkozni, ezért ehhez a kérdéshez többet egy billentyűt nem vagyok hajlandó leütni, írj bármit is rólam.
(u.i.: Remélem törlik ezt a "kérdést").
18/20 A kérdező kommentje:
:DDD
2013. júl. 13. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!