Csajok, az bejön nektek, ha egy srác aki most kezdett live-ozni 1 hét alatt level 42-re lép CoD Black Ops-ban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 01:30
1/11 anonim válasza:
Egyértelműen bejön ! Ha ilyen okos ennyit lépett előre a játékban, milyen agyas lehet az ágyban ? :)))
Randit !
3/11 anonim válasza:
A lányok már be is nedvesedtek tőled.
4/11 anonim válasza:
cöhh... én 45 szintet teljesítek 1 nap alatt...
még gyakorolj...
5/11 anonim válasza:
bocs haver de aki csak 42-re megy fel egy teljes hét alatt annak esélye nincs.. minimum 45 kell de az a minimum! Annyival már próbálkozhatnál.
7/11 anonim válasza:
Én a Black Ops-t még nem próbáltam, inkább COD2-t játszok, de ott még nincsenek szintek.
Amúgy szerintem ne ezzel próbálj randizni... bár biztos van olyan lány, akinek ez plusz lenne... de igazából túl sok srác játszik ilyesmivel ahhoz, hogy különleges legyen.
8/11 anonim válasza:
Kezdj el StarCraftozni és beszélhetünk.
9/11 anonim válasza:
42? Aztanemjójàt! Hát az pont 6x9!
10/11 anonim válasza:
sima, ha jó dumában ezt bedobod egy csajnak 1-2re ágyban lesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!