Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem "merek" írni neki?

Miért nem "merek" írni neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe már egy ideje szerelmes vagyok de nem merek ráírni mivel olyan érzésem van amikor rá akarok hogy mi lesz ha nem akar velem beszélgetni, vagy mi lesz ha nem jövök be neki? Tudom ez elég hülyén hangzik de ha ez a dolog nem lenne már rég ráírtam volna! Mit tehetnél ez ellen? :)

14/f

2013. júl. 12. 00:30
 1/5 Didiiayer ***** válasza:
és így talán jobb, hogy nem írsz rá? szóval szedd össze magad kockáztass és nyugodtan írj rá :)
2013. júl. 12. 00:35
 2/5 anonim válasza:
Ismeritek egymást? Mert ha nem nem hiszem hogy lesz kedve egy idegennel beszélni, de ha nem akkor nincs mitől félned. Írj csak rá nyugodtan, szerintem nincs olyan lány aki ne szeretne beszélni csak ne nyomulj nagyon nehogy félreértse
2013. júl. 12. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mit tehetnék ez ellen? Hát mondhatnám neked, hogy ne legyél ilyen kaki, mert a kakikat senki se szereti. Szóval rá fogsz írni.
2013. júl. 12. 02:51
 4/5 anonim válasza:

próba szerencse. :D mindenképp figyelj oda,legyél vele kedves,udvarias,kérdezz sokat felőle,hallgasd meg. :D a lányok ezt nagyon szeretik.Lehet kölcsönös a szimpátia.Ismerkedjetek meg,aztán meglátjátok hogyan tovább. :D sok szerencsét,és szurkolok nektek. :D

14/L

2013. júl. 12. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztató választ! :D
2013. júl. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!