Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért az unintelligens...

Lányok, miért az unintelligens, bunkó, gyökerek kellenek nektek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 23:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Ahogy elottem is leirtak, azert tartjak vonzonak az ilyen fiukat, mert nagy az onbizalmuk es eleg hatarozottak (sajnos az iq-juk mar nem ennyire jo de hat mit lehet tenni)..
2013. júl. 11. 23:12
 12/18 A kérdező kommentje:
bocsi :S csak már nem tudom hanyadik lány, akiről azt hiszem, nem az ilyen páwa gyökerek kellenek nekik, és mégis.. :/
2013. júl. 11. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Álljatok már le ezzel a "páwa" szóval, már mindenkire ezt mondjátok..
2013. júl. 11. 23:15
 14/18 A kérdező kommentje:
nem mindenkire :)
2013. júl. 11. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Én világéletembe kitűnő voltam mindenből, emellett odafigyelek magamra, edzem és helyesen táplálkozom, nagyon pontos és precíz vagyok minden hivatalos ügyben.

Viszont mikor megismertem a barátom, éppen kémiából bukott és a legjobb jegye a hármas lett, mégis levett a lábamról azzal, hogy eszméletlen a humora, spontán, laza és menő. Mellette én is ellazulok és élvezem az életet. De továbbra sem iszom és cigizek sőt ugyanúgy tanulok mint eddig. Szóval ezért :)

2013. júl. 11. 23:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert a tiniknél ez a menő.

Egyetemen már nem ez lesz, hidd el.

Amikor már komolyabbak a lányok, inkább az értelmesebb társat keresik.

Most még menő, ha valaki beszól a tanárainak, meg hasonló, de egy ilyen iq fighternek milyen jövőképe van?

Autót szerel, utána sörözik a haverokkal, és hazamegy?

Bár arra nem gondolnak, hogy, aki ilyenekkel lóg, később az értelmesebb fiúknak nem kellesz.

Én például kikerülöm az olyan lányokat, akik folyton bunkó parasztokkal, rejtett erőforrásokkal mutatkoztak.

Taszítanak valahogy.

2013. júl. 12. 13:39
 17/18 anonim válasza:

#10 vagyok.

Bár én csak 15 vagyok, de már hányingerem van a "páwáktól". Mindenhol azokat látom, olyan b*zin felnyalt hajjal, annyira menők, netharcosok, facebookon is teszik az agyukat, és most menő náluk az ékezet nélküli írás. Közben meg tiszta táposak, nem bírnak el 2 db széket. De a saját kortársaimat sem értem. Van egypár lány aki az ilyenekért van oda, nyalják-falják őket, utána meg 2 héttel sír a szájuk, hogy így meg úgy lapátra tette őket a srác.

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2013. júl. 12. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a rossz fiúk mondják a szép dolgokat, és ők adják elő magukat a legjobban .. :/
2013. szept. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!