Lányok, miért az unintelligens, bunkó, gyökerek kellenek nektek?
Én világéletembe kitűnő voltam mindenből, emellett odafigyelek magamra, edzem és helyesen táplálkozom, nagyon pontos és precíz vagyok minden hivatalos ügyben.
Viszont mikor megismertem a barátom, éppen kémiából bukott és a legjobb jegye a hármas lett, mégis levett a lábamról azzal, hogy eszméletlen a humora, spontán, laza és menő. Mellette én is ellazulok és élvezem az életet. De továbbra sem iszom és cigizek sőt ugyanúgy tanulok mint eddig. Szóval ezért :)
Mert a tiniknél ez a menő.
Egyetemen már nem ez lesz, hidd el.
Amikor már komolyabbak a lányok, inkább az értelmesebb társat keresik.
Most még menő, ha valaki beszól a tanárainak, meg hasonló, de egy ilyen iq fighternek milyen jövőképe van?
Autót szerel, utána sörözik a haverokkal, és hazamegy?
Bár arra nem gondolnak, hogy, aki ilyenekkel lóg, később az értelmesebb fiúknak nem kellesz.
Én például kikerülöm az olyan lányokat, akik folyton bunkó parasztokkal, rejtett erőforrásokkal mutatkoztak.
Taszítanak valahogy.
#10 vagyok.
Bár én csak 15 vagyok, de már hányingerem van a "páwáktól". Mindenhol azokat látom, olyan b*zin felnyalt hajjal, annyira menők, netharcosok, facebookon is teszik az agyukat, és most menő náluk az ékezet nélküli írás. Közben meg tiszta táposak, nem bírnak el 2 db széket. De a saját kortársaimat sem értem. Van egypár lány aki az ilyenekért van oda, nyalják-falják őket, utána meg 2 héttel sír a szájuk, hogy így meg úgy lapátra tette őket a srác.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!