Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha ilyen indokolt...

Szerintetek, ha ilyen indokolt eset miatt próbálkozik egy huszonéves fiú 14-15 éves lányoknál, akkor el lehet fogadni?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú huszonéves, de tömegbeli, magasságbeli, arcbeli vonásai miatt lényegében mindenki tininek nézi, vagyis még 18-nak sem nézik és mindenki csodálkozik az igazi korát meghallva. Meg sok korabeli felnőtt lány idősebbnek néz ki a sárc mellett, de ennél is durvább, hogy sok nagyobb és magasabb is tőle. Nos, szerintetek ilyen esetben el lehet nézni, ha emiatt inkább a tini lányoknál próbálkozik a srác, vagy ugyanúgy egy gonosz pedofilnak ítélitek meg?
2013. júl. 11. 22:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy, öcsi.
2013. júl. 11. 22:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Miért épp 18? De nézzétek meg a mai 16 éves csajok is már úgy néznek ki, hogy én kicsi vagyok mellettük, meg fiatalabbnak néznek, őket mg idősebbnek. Szóval tiszta para, hogy nincs lány, aki tudna vonzódni hozzám. Én csak szeretnék végre boldog lenni egy lánnyak, akivel szerethetjük egymást, de úgy látom itt is csak elítélnek.
2013. júl. 11. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:
én elfogadnám. Nyilván ha idősebbeknél nincs esélyed, akkor nyugodtan 14ig is lemehetsz felőlem
2013. júl. 12. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!