Miért ilyen könnyű eset itt mindenki?
Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek írni, hogy de ti nem de ti igen. Komolyan mondom nem beszélgettem itt még olyan emberrel aki nem adná oda magát rögtön valakinek és ez most legyen fiú vagy lány. Ennyire nem megy a valóságban ismerkedni?
Komolyan kicsit aggaszt, hogy egyre több ilyen ember van.
L
2013. jún. 29. 21:02
1/22 anonim válasza:
a fiuknál miért baj az, ha könnyen adják magukat? :O
2/22 anonim válasza:
Hát én pedig biztos nem, mert van annyi eszem, hogy nem itt ismerkedek. Ellenben beszélgetni szoktam. És milyen választ vársz a kérdésre?
3/22 anonim válasza:
hát pedig ha mondom,hogy én nem
4/22 anonim válasza:
de én nem! :D
amúgy ne foglalkozz a másokkal, inkább magaddal :)
5/22 anonim válasza:
Pedig én nem, már csak azért sem mert nem ismerkedek neten.
Ha hiszed, ha nem.
6/22 anonim válasza:
Megint ez a kibszott álatlánosítás istenem.... igen vki ilyen de vannak akik nem, ennyi, jó lenne feldolgozni a tényt h belefutsz pár ilyen emberbe az nem jelenti azt h ilyen a világ.
8/22 anonim válasza:
hm... én ezt nem tapasztaltam itt. Aki meg "könnyű eset" biztos a kalandot keresi...
9/22 A kérdező kommentje:
1 ezt a kérdést remélem nem komolyan kérdezted :D
2013. jún. 29. 21:06
10/22 anonim válasza:
Mi van? Én még csak nem is válaszolok a privikre, nemhogy odaadnám magam.
Aki meg itt ismerkedik, nyilvánvalóan eléggé el van keseredve ahhoz, hogy könnyen adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!