Miért ilyen könnyű eset itt mindenki?
Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek írni, hogy de ti nem de ti igen. Komolyan mondom nem beszélgettem itt még olyan emberrel aki nem adná oda magát rögtön valakinek és ez most legyen fiú vagy lány. Ennyire nem megy a valóságban ismerkedni?
Komolyan kicsit aggaszt, hogy egyre több ilyen ember van.
L
2013. jún. 29. 21:02
11/22 anonim válasza:
mindenki azt csinál amit akar, mindenki helyzete más, nem ítélkezem senki felett, hát más se tegye felettem, amúgy nem kötöm más orrára mit teszek, az én dolgom N
13/22 anonim válasza:
Van akinek még a nevem se mertem elmondani,mert annyira pincés volt,de biztos igazad van.
14/22 anonim válasza:
Háháhá...! Mindenki. Ekkora hülyeséget! :D Lecsekkoltad az egész fórumot? :)
15/22 Pain for Pleasure válasza:
Még nem tapasztaltam ezt, tény, hogy van 1-2 szerencsétlen, de azok mindenütt léteznek.
16/22 anonim válasza:
Én a napokban ráztam le egy kedves,csinos lányt aki ráírt egy kérdésemre és "beszélgetni" akart..
Ha ez megnyugtat.
17/F
17/22 anonim válasza:
Boldogsággal tölt el, hogy egy kivételnek számítok.
F
18/22 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki, de tény, hogy elég sok könnyen kapható ember van (fiúk-lányok egyaránt). De valószínűleg ők az életben sem valami szerencsések az ismerkedésben, ha egy ilyen oldalon rögtön kapva kapnak minden adandó alkalmon.
19/22 anonim válasza:
szia! 29f vagyok ,és rám igaz amit leírtál. hogy miért vagyok ilyen? nincs pénzem rendes párkapcsolatra vagy prostira. de viszont d.gni akarok. az utcán nem akarok leszólítani senkit sem hogy: szia d.gni akarok veled. a sokkal könnyebb megoldást választom: ráírok itt pár nőre és hoppá ,máris van kivel d.gnom.
20/22 anonim válasza:
Én sem adnám oda magam bárkinek, főleg a negatív tapasztalatok után! Eleve innen nem is találkoznék senkivel, mert vertek már át!
És én kan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!