Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is ismertek olyan alig...

Ti is ismertek olyan alig 10-12 éves kiscsajt, aki azt vallja, hogy jobb egy huszonéves tapasztalt fiú, mint egy korabeli kissrác?

Figyelt kérdés
Hát lehidaltam, de szinte szó szerint ezt mondta egy csaj nekem. Kiváncsi vagyok mással is történt-e már hasonló. Meg, hogy mennyire gyakori ez manapság. Én még mindig azt hiszem, hogy csak álmodtam.
2013. júl. 11. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mármint apukának? :O
2013. júl. 11. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem, de nem is akarok ilyet hallani egy 12 évestől mert ott helyben felpofozom.
2013. júl. 11. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
8.-ban egyik osztálytársamnak 25 éves barátja volt
2013. júl. 11. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
O_o remélem csak viccelt
2013. júl. 11. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a kiscsaj csak kamuzott. Legalábbis remélem... Meg amelyik huszonéves 11 éves lányt akar, ott komoly gondok vannak..
2013. júl. 11. 16:24
 6/9 anonim válasza:
igen én ismerek.... de ha már itt tartunk volt olyan haverom aki 15 éves volt és 43 éves nője volt :D
2013. júl. 11. 16:29
 7/9 moonlightsentinel ***** válasza:
Nem ismerek ilyet szerencsére. Amúgy valószínű valami apakomplexusos csaj.
2013. júl. 11. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Az érthető, hogy a vele egykorú drótfigurák nem annyira jönnek be neki, mint a vaskos, szőrös kanállatok, de attól, hogy a lányok pár évvel hamarabb kezdenek kipendülni még nem fog egyetlen értelmes fickó se rábólintani a tejfogúra.
2013. júl. 11. 16:44
 9/9 Missi_Key ***** válasza:
én ilyen voltam...
2013. júl. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!