Lányok ki szeret nyáron mezítláb lenni közületek akár udvaron is? Azt olvastam az nagyon egészséges?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 13:16
1/15 anonim válasza:
csak a forró aszfalton :D különben jó érzés igen, udvaron szoktam mászkálni úgy, vagy valami folyóparton
2/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretek mezítláb mászkálni, nálam az az alapállapot.
4/15 anonim válasza:
Én falun élek, nagy füves terület, meg utálom a papucsomat.
Így szűnt meg a lúdtalpam is, de ezért kell napi 6x lábat mosni. De így jobb szeretem, meg úgyse fázok fel, lusta vagyok én papucsozni. Pláne ha a kutya megint lop tőlem. Akkor muszáj indulni...:D
5/15 A kérdező kommentje:
De jó lányok, olyan édik lehettek mezítláb :D
2013. júl. 11. 13:19
7/15 anonim válasza:
Nekem szokâsom mèg utcàn is nèha mezitlâb lenni. A fűben kicsit félek a bogaraktól.
8/15 A kérdező kommentje:
Valaki egy lábmasszázst? :D
2013. júl. 11. 13:25
9/15 anonim válasza:
Fujj de utálom a lábfétises barmokat! :s
De amúgy ja, én amikor csak tudok, mezítláb vagyok! Már 1,5 hónapja egyáltalán nem húztam zoknit, és nem is fogok, amíg csak lehet! Kint, amikor anya nem lát, mindig mezítláb mászkálgatok, mert jó érzés, de anya nem engedi, mert koszos lesz a lábam... De én leszarom, úgyis megmosom este.
10/15 A kérdező kommentje:
9-es: ne utáld, mert hidd el, orgazmust okoznék Neked pusztán a lábad kényeztetésével XD
2013. júl. 11. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!